Beveiliging van het rechtstreeks bewerken van documenten

Vanuit AllSolutions kun je documenten rechtstreeks bewerken. Er opent dan een pop-up scherm waarin je ter beveiliging je gebruikersnaam en wachtwoord invult.

De restricties die voor het reguliere inloggen in de omgeving van kracht zijn, gelden ook voor dit pop-up scherm voor het bewerken van documenten. En als je hier dus een aantal keer een verkeerd wachtwoord invoert, wordt je account automatisch geblokkeerd, afhankelijk van de instellingen in je omgeving.