Cursussen

Haal meer uit AllSolutions met één van onze cursussen

Ben je een key-user van AllSolutions en wil je je laten bijspijkeren in de rapportagemogelijkheden van de applicatie? Of heb je misschien een aantal nieuwe collega's die snel met AllSolutions aan de slag moeten? Overweeg dan eens een cursus bij ons in Woerden. AllSolutions biedt passende ééndaagse opleidingen voor ieder type gebruiker, van eindgebruiker tot applicatiebeheerder. Deze stellen je in staat optimaal gebruik te maken van de software.

Alle cursussen worden - bij voldoende aanmeldingen - één keer per maand georganiseerd in groepjes van minimaal 3 tot maximaal 5 deelnemers. Door deze kleinschalige opzet ben je verzekerd van individuele aandacht, wat in de praktijk zeer wordt gewaardeerd. Om ervoor te zorgen dat de lesstof zoveel mogelijk beklijft, bieden we tijdens de trainingen veel ruimte voor oefeningen. Hierbij werk je met eigen gegevens, waarmee je het geleerde direct in de praktijk kunt brengen. En als follow-up kun je tot drie weken na afloop van de cursus nog eventuele aanvullende vragen stellen, zodat je het geleerde optimaal in de praktijk kunt brengen.

Cursus ‘Wegwijs in AllSolutions’

Cursus ‘Wegwijs in AllSolutions’

Hoewel we ernaar streven AllSolutions zo intuïtief mogelijk te laten zijn in het gebruik, vindt een nieuwe collega misschien niet direct zijn/haar weg in de vele mogelijkheden van de applicatie. Beginnende eindgebruikers kunnen daarom niet alleen gebruik maken van handleidingen op deze supportsite, maar kunnen nu ook in een eendaagse cursus de basisbediening en basiselementen van AllSolutions leren kennen.

Cursus Gebruikersondersteuning

Cursus Gebruikersondersteuning

Hoe komt een vastgelopen gebruiker weer snel aan de slag? Wie kan dit wachtwoord even aanpassen? Hoe kunnen we een overzicht wat handiger organiseren? Hoe krijg ik de gewenste data op mijn scherm? Deze vragen worden niet altijd door de applicatiebeheerder opgepakt, maar vaak ook door key-users en/of functioneel beheerders binnen een organisatie. Speciaal voor deze medewerkers hebben we de cursus Gebruikersondersteuning ontwikkeld.

Cursus Applicatiebeheer

Cursus Applicatiebeheer

De cursus Applicatiebeheer richt zich in eerste instantie op medewerkers die binnen je organisatie verantwoordelijk zijn voor het beheer van AllSolutions. Daarnaast is de training geschikt voor medewerkers die als (nieuwe) applicatiebeheerder met AllSolutions aan de slag gaan. Tijdens deze cursus komen alle aspecten van AllSolutions aan bod waarvan een applicatiebeheerder kennis moet hebben. De training kan ook als opfriscursus worden gevolgd.

Cursus Sjabloonbeheer

Cursus Sjabloonbeheer

Hoe kan ik snel een sjabloon wijzigen? Hoe kan ik een (elektronisch) document herafdrukken? En op welke manier kan ik ‘eigen’ sjablonen voor verschillende bedrijven en/of afdelingen inrichten? Speciaal voor het beantwoorden van deze vragen is de nieuwe cursus Sjabloonbeheer samengesteld. In één dag leer je alles over de structuur van de verschillende formulierstromen in AllSolutions. En welke functies met elkaar samenwerken om documenten te kunnen afdrukken. Na afloop weet je alles van het beheer van de verschillende sjablonen in AllSolutions. En hoe je de e-mailformulieren aanstuurt waarmee documenten elektronisch worden verstuurd.

Cursus Weergavebeheer voor gevorderden

Cursus Weergavebeheer voor gevorderden

Hoe kan ik meerdere gegevens het beste in een weergave opnemen? En hoe kan ik verschillende formules handig toepassen? Het antwoord op deze vragen vind je in de nieuwe cursus Weergavenbeheer voor gevorderden. Je leert hoe je weergaven optimaal kunt instellen met de nieuwste formules, zodat gebruikers beter en sneller inzicht hebben in de beschikbare gegevens. Door slim gebruik van formules kun je sneller zoeken en is de informatie met minder kliks voor je gebruikers beschikbaar.

Cursus Business Rapportages

Cursus Business Rapportages

De cursus Business Rapportages is bedoeld voor de meer ervaren gebruikers van AllSolutions die zich de vele mogelijkheden van grafische rapportages (beter) willen eigen maken, zoals applicatiebeheerders, functioneel beheerders en key users.