voorraadbeheer

Voorraadbeheer

Inkoop, voorraadafhandeling en verkoop. Al je logistieke artikel- en goederenstromen snel en efficiënt afgehandeld en geadministreerd. Of je nu gebruik maakt van de webshop, verkoopt via je verkoopafdeling, je klanten of je dealers online orders laat plaatsen: alle verkopen worden keurig afgehandeld en gefactureerd in de voorraad software van AllSolutions. Ook je inkooporders en facturen verwerk je eenvoudig. Je hebt altijd en overal gedetailleerd inzicht in je totale logistieke processen.

Voorraadbeheer

Inzicht in je volledige voorraad

In de voorraad software voer je je volledige voorraadadministratie in. Dit geldt voor zowel enkelvoudige producten als voor complexe samengestelde producten of stukslijsten. Je legt je centrale voorraden vast, maar bijvoorbeeld ook specifieke voorraad die een onderhoudsmonteur in de servicewagen heeft liggen. Uiteraard is er in de voorraad software een volledige integratie met de financiële administratie, waarbij alle gangbare waarderingsstelsels gebruikt kunnen worden. Het afhandelproces van alle type orders kan eenvoudig worden ingericht, inclusief de afhandeling van retourzendingen en zichtleveringen. Uiteraard kun je gebruik maken van picklijsten en transportdocumenten.

Voorraadbeheer

Snelle afhandeling van je verkooporders met voorraadbeheer software

Al je verkooporders – of ze nu afkomstig zijn van balieverkoop, je verkoopafdeling of de webshop – worden snel en efficiënt afgehandeld in de logistieke software. Aan de balie scan je alle producten en reken je direct af of genereer je een factuur. De verkoopafdeling zet offertes direct om in orders, inclusief (staffel)kortingen. Je hebt inzicht in gekoppelde inkopen, rechtstreekse leveringen en backorders. Je klanten of bijvoorbeeld je dealers kunnen eenvoudig online orders plaatsen, levertijden checken of order statussen achterhalen. De volledige orderafhandeling en facturatie van alle verkopen via de webshop vindt uiteraard ook in de voorraad software van AllSolutions plaats.

Voorraadbeheer

Inkoopadministratie onderdeel van voorraad software

Ook alle inkomende goederen en artikelen administreer je in de voorraadbeheer software van AllSolutions. Medewerkers genereren een inkoopadvies of maken inkooporders aan en alle ontvangsten worden gecontroleerd met de bijbehorende inkooporders. Alle papieren of digitale inkoopfacturen worden vastgelegd en – na fiattering – verwerkt in de financiële administratie.

Met de business intelligence tools in AllSolutions heb je altijd en overal inzicht in voorraadcijfers, omloopsnelheden en in- en verkooporders. Kortom: je hebt al je logistieke processen onder controle.

Advies op maat?

Het succes van organisaties hangt steeds meer af van hun vermogen om succesvol samen te werken met andere organisaties. Succesvol betekent niet alleen plezierig in de relatie, maar vooral effectief zijn in het bedienen van de klant. AllSolutions ondersteunt deze visie en mede daarom staan samenwerken en kennisdeling hoog in ons vaandel. De business software van AllSolutions sluit naadloos aan op je wensen, eisen en uitdagingen. Met AllSolutions heb je meer overzicht, werk je efficiënter en ben je succesvoller.

Wil je weten hoe AllSolutions kan bijdragen aan jouw succes? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

of bel 0348 - 43 01 10