verhuur-lease

Verhuur & Lease

In onze online software registreert u al uw objecten en de verhuur of lease ervan. De afhandeling van alle bijbehorende processen wordt vlekkeloos uitgevoerd. Er wordt voorzien in alle gangbare vormen van prijscalculatie en u heeft altijd en overal inzicht in de planning en financiële status van uw verhuur- en leasepark. 

Verhuur & Lease

Verhuur & Lease

Biedt u machines, apparaten of andere objecten aan ter verhuur of lease? Dan bent u bij AllSolutions aan het juiste adres. In onze online software registreert u al uw objecten en de verhuur ervan. De afhandeling van alle bijbehorende processen wordt vlekkeloos uitgevoerd. Er wordt voorzien in alle gangbare vormen van prijscalculatie en u heeft altijd en overal inzicht in de planning en financiële status van uw verhuur- en leasepark. En ook het onderhoud en beheer van uw objecten automatiseert u snel en efficiënt met onze software.

Verhuur & Lease

Uw verhuur eenvoudig geregeld

AllSolutions ondersteunt u bij het volledige proces van de verhuur van machines, apparaten of andere objecten. Of het nu gaat om verhuur voor korte tijd of lange termijn verhuur. Of u nu verhuurt via de verhuurbalie of klanten zelf online verhuurreserveringen laat doen. De planning van verhuurde machines of apparaten is snel te raadplegen. Verhuurcontracten genereren, transportbonnen aanmaken, facturatie tijdens en na verhuur? Uitgifte, ontvangst en inspectie van verhuurde objecten? AllSolutions regelt het allemaal voor u. Ook als u objecten op basis van lease aanbiedt aan klanten.

Verhuur & Lease

Prijscalculatie

U kunt zelf alle parameters configureren op basis waarvan u de huurprijs wilt laten bepalen. AllSolutions biedt alle ondersteuning voor verhuurtarieven per dag(deel), week of maand en houdt uitgebreid rekening met continue tarieven, variabele borgsommen en verzekeringspremies. Extra kosten die voor- of achteraf worden gemaakt, bijvoorbeeld als gevolg van stilstand, transport of bemanning, kunt u apart invoeren en factureren. Per lease- of verhuurcontract kan een uitgebreide calculatie worden opgenomen zodat u gedurende de looptijd een goed inzicht heeft in de gerealiseerde omzet en kosten en bijvoorbeeld de tellerstanden.

Advies op maat?

Het succes van organisaties hangt steeds meer af van hun vermogen om succesvol samen te werken met andere organisaties. Succesvol betekent niet alleen plezierig in de relatie, maar vooral effectief zijn in het bedienen van de klant. AllSolutions ondersteunt deze visie en mede daarom staan samenwerken en kennisdeling hoog in ons vaandel. De business software van AllSolutions sluit naadloos aan op uw wensen, eisen en uitdagingen. Met AllSolutions heeft u meer overzicht, werkt u efficiënter en bent u succesvoller.

Wilt u weten hoe AllSolutions kan bijdragen aan uw succes? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

of bel 0348 - 43 01 10