verhuur-lease

Verhuur & Lease

In de online software registreer je al je objecten en de verhuur of lease ervan. De afhandeling van alle bijbehorende processen wordt vlekkeloos uitgevoerd. Er wordt voorzien in alle gangbare vormen van prijscalculatie en je hebt altijd en overal inzicht in de planning en financiële status van je verhuur- en leasepark.

Verhuur & Lease

Verhuur & Lease

Bied je machines, apparaten of andere objecten aan ter verhuur of lease? Dan ben je bij AllSolutions aan het juiste adres. In de online software registreer je al je objecten en de verhuur ervan. De afhandeling van alle bijbehorende processen wordt vlekkeloos uitgevoerd. Er wordt voorzien in alle gangbare vormen van prijscalculatie en je hebt altijd en overal inzicht in de planning en financiële status van je verhuur- en leasepark. En ook het onderhoud en beheer van je objecten automatiseer je snel en efficiënt met de software van AllSolutions.

Verhuur & Lease

Uw verhuur eenvoudig geregeld

AllSolutions ondersteunt je bij het volledige proces van de verhuur van machines, apparaten of andere objecten. Of het nu gaat om verhuur voor korte tijd of lange termijn verhuur. Of je nu verhuurt via de verhuurbalie of klanten zelf online verhuurreserveringen laat doen. De planning van verhuurde machines of apparaten is snel te raadplegen. Verhuurcontracten genereren, transportbonnen aanmaken, facturatie tijdens en na verhuur? Uitgifte, ontvangst en inspectie van verhuurde objecten? AllSolutions regelt het allemaal voor je. Ook als je objecten op basis van lease aanbiedt aan klanten.

Verhuur & Lease

Prijscalculatie

Je kunt zelf alle parameters configureren op basis waarvan je de huurprijs wilt laten bepalen. AllSolutions biedt alle ondersteuning voor verhuurtarieven per dag(deel), week of maand en houdt uitgebreid rekening met continue tarieven, variabele borgsommen en verzekeringspremies. Extra kosten die voor- of achteraf worden gemaakt, bijvoorbeeld als gevolg van stilstand, transport of bemanning, kun je apart invoeren en factureren. Per lease- of verhuurcontract kun je een uitgebreide calculatie opnemen zodat je gedurende de looptijd een goed inzicht hebt in de gerealiseerde omzet en kosten en bijvoorbeeld de tellerstanden.

Advies op maat?

Het succes van organisaties hangt steeds meer af van hun vermogen om succesvol samen te werken met andere organisaties. Succesvol betekent niet alleen plezierig in de relatie, maar vooral effectief zijn in het bedienen van de klant. AllSolutions ondersteunt deze visie en mede daarom staan samenwerken en kennisdeling hoog in ons vaandel. De business software van AllSolutions sluit naadloos aan op je wensen, eisen en uitdagingen. Met AllSolutions heb je meer overzicht, werk je efficiënter en ben je succesvoller.

Wil je weten hoe AllSolutions kan bijdragen aan jouw succes? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

of bel 0348 - 43 01 10