urenregistratie

Urenregistratie

Medewerkers en externe relaties kunnen hun bestede tijd snel en efficiënt registreren in de urenregistratie software van AllSolutions. Waar ze ook zijn, via welk device dan ook. Na fiattering van urenstaten, wordt de tijdsbesteding automatisch verwerkt en in de boekhouding vastgelegd zodat snel en gemakkelijk gefactureerd kan worden.

Urenregistratie

Urenregistratie software

Medewerkers en externe relaties kunnen hun bestede tijd snel en efficiënt registreren in de urenregistratie software van AllSolutions. Of het nu gaat om tijd die besteed is aan offertes, projecten of werkorders. Waar ze ook zijn, via welk device dan ook. Door de nog resterende tijd voor een activiteit te registreren kunnen planningen tijdig aangepast worden. Alles met uitgebreide controles en alerts op bijvoorbeeld ontbrekende uren of overschrijdingen van de planning. Na fiattering van urenstaten, wordt de tijdsbesteding automatisch verwerkt en in de boekhouding vastgelegd zodat snel en gemakkelijk gefactureerd kan worden.

Urenregistratie

Efficiënt tijdschrijven met het tijdregistratiesysteem

Voor veel organisaties is tijdschrijven een belangrijk onderdeel van de bedrijfsvoering. Met de online urenregistratie software van AllSolutions kan iedereen altijd en overal tijd registreren die besteed is aan verkoopkansen, offertes, opdrachten, projecten, werkorders, helpdeskmeldingen of klanten. Ook op indirecte activiteiten zoals opleidingen en vergaderingen kan geschreven worden. Met urenregistratie van afwezigheden zoals verlof, ziekte of ander verzuim heb je 100% zicht op je beschikbare capaciteit. Daarbij kunnen activiteiten en tijd automatisch overgenomen worden uit de planning, de favorietenlijst of uit de agenda. Je hebt ook de mogelijkheid bezoeken en gereden kilometers te registeren. De urenregistratie software ondersteunt diverse overwerk- en compensatieregelingen.

Urenregistratie

Betrouwbare urenregistratie

Bij het registreren van tijdbesteding worden diverse controles uitgevoerd. Bijvoorbeeld een check met de voorcalculatie van een activiteit. Als een urenstaat volledig geboekt is, kan de betreffende persoon deze gereed melden voor fiattering. Waar nodig kan een specifieke urenstaat voor de opdrachtgever gegenereerd worden voor controle van de facturen. Via ingestelde alerts wordt gewaarschuwd voor bijvoorbeeld ontbrekende weekstaten. Na fiattering van de urenstaten door de betreffende manager(s) worden geboekte uren definitief verwerkt in de administratie en boekhouding, op basis van kostprijs- en verkooptarieven. Met de business intelligence tools in AllSolutions kun je alle gewenste inzichten in tijdsbesteding creëren voor een goede aansturing van de organisatie.

Advies op maat?

Het succes van organisaties hangt steeds meer af van hun vermogen om succesvol samen te werken met andere organisaties. Succesvol betekent niet alleen plezierig in de relatie, maar vooral effectief zijn in het bedienen van de klant. AllSolutions ondersteunt deze visie en mede daarom staan samenwerken en kennisdeling hoog in ons vaandel. De business software van AllSolutions sluit naadloos aan op je wensen, eisen en uitdagingen. Met AllSolutions heb je meer overzicht, werk je efficiënter en ben je succesvoller.

Wil je weten hoe AllSolutions kan bijdragen aan jouw succes? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

of bel 0348 - 43 01 10