projecten

Projecten

Met de project planning software van AllSolutions heb je altijd en overal inzicht in de status en voortgang van projecten. Of het nu gaat om kortlopende eenvoudige opdrachten of langlopende projecten met veel activiteiten en grote afhankelijkheden. AllSolutions geeft je met de online project management software alle hulpmiddelen in handen om snel en adequaat te anticiperen op veranderende inzichten en om tijdig bij te sturen voor een optimaal projectresultaat, waar je ook bent en op welk device je ook werkt.

Projecten

Projecten onder controle met project software

Nieuwe projecten – eenvoudig of complex, klein of gefaseerd – voer je handmatig in of genereer je met behulp van standaard projecttemplates. Getekende offertes worden automatisch omgezet in een project als je dat wilt. In de project software kun je project workflows inrichten en hier signaleringen op zetten. Vanuit diverse andere modules van AllSolutions vindt de projectverantwoording plaats: urenregistratie, inkoopfacturen, declaraties of artikelgebruik. Via het prikbord werkt iedereen optimaal samen op een project; intern of samen met relaties. Met de business intelligence tools is informatie over de projectstatus real time inzichtelijk. Na afronding van het project kan de nacalculatie eenvoudig worden vergeleken met de originele voorcalculatie.

Projecten

Planning op orde met project planning software

De integrale planning van alle projectactiviteiten voer je direct in of importeer je vanuit MS-Project. Via de balkenplanning heb je snel inzicht in alle lopende projectactiviteiten en de belangrijkste mijlpalen van het project. Met de project software kun je snel bepalen welke medewerkers beschikbaar zijn en wie het meest geschikt is om de betreffende activiteit uit te voeren. Projectmedewerkers kunnen registreren hoever zij gevorderd zijn met hun projectactiviteiten zodat de estimated time to completion van het project altijd betrouwbaar te bepalen is. Informatie over de status en voortgang van projecten is op ieder moment, voor medewerkers en relaties, beschikbaar.

Projecten

Financiële afhandeling in project software

De project planning software van AllSolutions ondersteunt alle gebruikelijke typen projecten: fixed price, nacalculatie, vaste termijnen en diverse combinaties daarvan. Projecten kunnen gedetailleerd voorgecalculeerd worden en projecttarieven kunnen flexibel worden ingesteld per medewerker, rol, klant, project of combinatie daarvan. Voor gesubsidieerde projecten wordt de gehele subsidieregistratie en het verbruik van de subsidie geregistreerd. Uiteraard is de financiële afhandeling van het project volledig geïntegreerd met de financiële administratie. Op basis van het factureringschema van het project worden automatisch facturen en journaalposten aangemaakt. Per project wordt er gewaarschuwd over openstaande facturen. Onderhanden werk op projecten wordt, volgens de geldende IFRS regels, berekend en verwerkt in de financiële administratie.

Advies op maat?

Het succes van organisaties hangt steeds meer af van hun vermogen om succesvol samen te werken met andere organisaties. Succesvol betekent niet alleen plezierig in de relatie, maar vooral effectief zijn in het bedienen van de klant. AllSolutions ondersteunt deze visie en mede daarom staan samenwerken en kennisdeling hoog in ons vaandel. De business software van AllSolutions sluit naadloos aan op je wensen, eisen en uitdagingen. Met AllSolutions heb je meer overzicht, werk je efficiënter en ben je succesvoller.

Wil je weten hoe AllSolutions kan bijdragen aan jouw succes? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

of bel 0348 - 43 01 10