online-samenwerken

Online Samenwerken

Bedrijfsmatig toepassen van sociale netwerk technologie maakt samenwerken vele malen efficiënter dan via traditionele middelen als e-mail. Informatie is niet alleen sneller (terug) te vinden, maar ideeën worden direct omgezet in acties waarvan iedereen meteen het resultaat ziet. Met functionaliteiten als het prikbord en kringen kun je
20-25% efficiënter werken!

Online Samenwerken

Online samenwerken dankzij projectcommunicatie

Communiceren en informatie uitwisselen via sociale netwerken is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Bedrijfsmatig toepassen van sociale netwerk technologie maakt samenwerken vele malen efficiënter dan via traditionele middelen als e-mail. Informatie is niet alleen sneller (terug) te vinden, maar ideeën worden direct omgezet in acties waarvan iedereen meteen het resultaat ziet. Recent onderzoek van CIO Magazine toont aan dat medewerkers 28% van hun werktijd bezig zijn met e-mail, 19% met het zoeken naar informatie en 14% met samenwerken.

Sociale technologieën zoals het prikbord kunnen deze totale tijdbesteding terugbrengen met 20-25%!

Online Samenwerken

Actiegericht werken door online samenwerken

Met de projectcommunicatie tools van AllSolutions – prikbord & kringen – creëer je sociale netwerken rondom projecten, offertes, klanten of kennisgebieden. Met collega's of met externe relaties. Zo is iedereen altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en is kennis en informatie snel uit te wisselen en terug te vinden.

Online Samenwerken

Projectcommunicatie tool: prikbord

Het prikbord zorgt voor een optimale circulatie van kennis in bedrijfsmatige sociale netwerken. Je werkt samen met collega's en externe relaties op je bedrijfsprocessen, of het nu een offerte, project, helpdeskmelding, werkorder of personeelsdossier is. Je kunt zich ook abonneren op prikborden die u graag wilt volgen. Op deze manier blijf je eenvoudig op de hoogte van alle informatie en kun je gemakkelijk kennis delen over een bepaald onderwerp. Door gebruikmaking van slimme tagging is alle communicatie snel terug te vinden. Bovendien is in het persoonlijke sociale profiel van iedere medewerker of relatie te zien over welke onderwerpen hij of zij veel communiceert.

Online samenwerken dankzij kringen

Met de kringen-functionaliteit kun je personen indelen in een bepaalde groep, waardoor je gemakkelijk sociale netwerken creëert rondom projecten, offertes, klanten of kennisgebieden. Je kunt zowel collega’s als externe relaties indelen in deze kringen. Je gebruikt bijvoorbeeld een kring voor een projectteam, waarvan de leden zowel eigen medewerkers als externe relaties zijn. Of je maakt een kring waarin alleen de medewerkers van je eigen afdeling zitten. Documenten, verslagen, planningen en notulen hebben op deze manier een vaste plek die voor alle relevante personen toegankelijk zijn. Gebruikers kunnen deze informatie uiteraard alleen zien, wanneer zij hiervoor via de kring geautoriseerd zijn.

Advies op maat?

Het succes van organisaties hangt steeds meer af van hun vermogen om succesvol samen te werken met andere organisaties. Succesvol betekent niet alleen plezierig in de relatie, maar vooral effectief zijn in het bedienen van de klant. AllSolutions ondersteunt deze visie en mede daarom staan samenwerken en kennisdeling hoog in ons vaandel. De business software van AllSolutions sluit naadloos aan op je wensen, eisen en uitdagingen. Met AllSolutions heb je meer overzicht, werk je efficiënter en ben je succesvoller.

Wil je weten hoe AllSolutions kan bijdragen aan jouw succes? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

of bel 0348 - 43 01 10