onderwijsadvies

Onderwijsadvies

Naast alle functionaliteit die AllSolutions biedt voor adviesbedrijven leveren wij specifieke functionaliteit voor organisaties in het onderwijsadvies en voor het administreren van leerlingdossiers. 

Onderwijsadvies

Onderwijsadvies

Als onderwijsadvies-organisatie heeft u te maken met een specifieke klantengroep. U voert commerciële en gesubsidieerde adviesopdrachten uit voor onderwijsinstellingen en besturen. Daarnaast heeft u steeds meer te maken met de behandeling van leerlingen in verband met bijvoorbeeld dyslexie die gedeclareerd moeten worden bij een zorgverzekeraar. Naast alle functionaliteit die AllSolutions biedt voor adviesbedrijven leveren wij specifieke functionaliteit voor organisaties in het onderwijsadvies en voor het administreren van leerlingdossiers.

Onderwijsadvies

Al uw relaties in één omgeving

In AllSolutions legt u al uw relaties uitgebreid vast. De software biedt u specifieke functionaliteit voor het vastleggen van de gegevens van gemeentes, scholen, schooltypes, besturen, vakgroepen en zorgverzekeraars. Alle partijen waar u als onderwijsadvies-organisatie mee te maken heeft. Met de uitgebreide CRM functionaliteit van AllSolutions heeft u een 360 graden overzicht over alle relaties en beheert u eenvoudig alle gegevens. Ook kunt u alle verkoopkansen voor nieuwe opdrachten vastleggen en marketingcampagnes uitvoeren. Uiteraard kunt u voor alle relaties opdrachten en projecten aanmaken voor urenregistratie en facturatie.

Onderwijsadvies

Leerlingdossiers

Als opdrachten betrekking hebben op de begeleiding van leerlingen kunt u in AllSolutions een compleet dossier van de leerling opbouwen. Naast de aanmeldingsredenen en alle adviezen, worden ook documenten met betrekking tot de behandeling, zoals intakeformulieren, in het dossier vastgelegd. Betrokken medewerkers kunnen uren registreren met betrekking tot de behandeling. Via interfaces met declaratiesoftware als Careweb declareert u behandelingen eenvoudig bij de betreffende zorgverzekeraar. 

Advies op maat?

Het succes van organisaties hangt steeds meer af van hun vermogen om succesvol samen te werken met andere organisaties. Succesvol betekent niet alleen plezierig in de relatie, maar vooral effectief zijn in het bedienen van de klant. AllSolutions ondersteunt deze visie en mede daarom staan samenwerken en kennisdeling hoog in ons vaandel. De business software van AllSolutions sluit naadloos aan op uw wensen, eisen en uitdagingen. Met AllSolutions heeft u meer overzicht, werkt u efficiënter en bent u succesvoller.

Wilt u weten hoe AllSolutions kan bijdragen aan uw succes? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

of bel 0348 - 43 01 10