onderwijsadvies

Onderwijsadvies

Naast alle functionaliteit die AllSolutions biedt voor adviesbedrijven heeft de software ook specifieke functionaliteit aan boord voor organisaties in het onderwijsadvies en voor het administreren van leerlingdossiers. Je kunt een compleet dossier van de leerling opbouwen. Naast de aanmeldingsredenen en alle adviezen, kun je ook alle documenten over de behandeling, zoals intakeformulieren, in het dossier vastleggen.​

Onderwijsadvies

Onderwijsadvies

Als onderwijsadvies-organisatie heb je te maken met een specifieke klantengroep. Je voert commerciële en gesubsidieerde adviesopdrachten uit voor onderwijsinstellingen en besturen. Daarnaast heb je steeds meer te maken met de behandeling van leerlingen in verband met bijvoorbeeld dyslexie die gedeclareerd moeten worden bij een zorgverzekeraar. Naast alle functionaliteit die AllSolutions biedt voor adviesbedrijven heb je ook de beschikking over specifieke functionaliteit voor organisaties in het onderwijsadvies en voor het administreren van leerlingdossiers.

Onderwijsadvies

Al je relaties in één omgeving

In AllSolutions leg je al je relaties uitgebreid vast. De software bied je specifieke functionaliteit voor het vastleggen van de gegevens van gemeentes, scholen, schooltypes, besturen, vakgroepen en zorgverzekeraars. Alle partijen waar je als onderwijsadvies-organisatie mee te maken hebt. Met de uitgebreide CRM-functionaliteit van AllSolutions heb je een 360 graden overzicht over alle relaties en beheer je eenvoudig alle gegevens. Ook kun je alle verkoopkansen voor nieuwe opdrachten vastleggen en marketingcampagnes uitvoeren. Uiteraard kun je voor alle relaties opdrachten en projecten aanmaken voor urenregistratie en facturatie.

Onderwijsadvies

Leerlingdossiers

Als opdrachten betrekking hebben op de begeleiding van leerlingen kun je in AllSolutions een compleet dossier van de leerling opbouwen. Naast de aanmeldingsredenen en alle adviezen, kun je ook alle documenten over de behandeling, zoals intakeformulieren, in het dossier vastleggen. Op deze manier is alle informatie in het dossier beschikbaar. Betrokken medewerkers kunnen uren registreren op de behandeling. Via interfaces met declaratiesoftware als Careweb declareer je behandelingen eenvoudig bij de bijbehorende zorgverzekeraar. 

Advies op maat?

Het succes van organisaties hangt steeds meer af van hun vermogen om succesvol samen te werken met andere organisaties. Succesvol betekent niet alleen plezierig in de relatie, maar vooral effectief zijn in het bedienen van de klant. AllSolutions ondersteunt deze visie en mede daarom staan samenwerken en kennisdeling hoog in ons vaandel. De business software van AllSolutions sluit naadloos aan op je wensen, eisen en uitdagingen. Met AllSolutions heb je meer overzicht, werk je efficiënter en ben je succesvoller.

Wil je weten hoe AllSolutions kan bijdragen aan jouw succes? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

of bel 0348 - 43 01 10