leden-donateurs

Leden & Donateurs

In AllSolutions beheer je eenvoudig alle gegevens van je leden en donateurs. Je beheert in de ledenadministratie software al je lidmaatschappen, ledengroepen, contributies, giften, abonnementen op tijdschriften en (juridische) dossiers. AllSolutions regelt al je (digitale) facturen, automatische incasso van lidmaatschappen, giften en abonnementen.

Leden & Donateurs

Ledenadministratie

Ledengegevens wijzigen, lidmaatschap(pen) registreren en incasso van contributie, het moet goed geregeld zijn zodat je altijd en overal inzicht hebt in alle gegevens van ieder lid en in je gehele ledenadministratie. Dan pas kun je echt de stap naar een digitale vereniging maken en je leden binden en verbinden met online communities.

Leden & Donateurs

Eenvoudig beheer van leden, contributie en donateurs

In AllSolutions beheer je eenvoudig alle gegevens van je leden en donateurs. Of dit nu organisaties, personen of gezinnen zijn. Je beheert in de ledenadministratie software al je lidmaatschappen, ledengroepen, contributies, giften, abonnementen op tijdschriften en (juridische) dossiers. AllSolutions regelt alle (digitale) facturen, automatische incasso van lidmaatschappen, giften en abonnementen. Uiteraard met een directe koppeling naar de financiële administratie. Ook de prolongatie van lidmaatschappen is direct en betrouwbaar geregeld.

Leden & Donateurs

Inzicht in uw ledenbestand

Overal en altijd een 360 graden inzicht in de gegevens van al je leden en donateurs. Een compleet dossier van al je leden en/of donateurs waarin alle e-mails, brieven en andere documenten overzichtelijk zijn opgeslagen. Snel terugkijken in de volledige contacthistorie. Met de ledenadministratie sofware van AllSolutions is het geregeld. Met de uitgebreide Business Intelligence functionaliteit maak je alle gewenste inzichten rondom je leden en/of donateurs en richt je alerts in voor o.a. jubilea, belacties of contributie achterstanden.

De digitale vereniging

Door gebruik te maken van een ledenportal en de webshop-functionaliteit van AllSolutions verander je in een echte online vereniging. Het creëren van een ledenportal was nog nooit zo eenvoudig. Of het nu gaat om het online afsluiten of aanpassen van een lidmaatschap in je ledenadministratie, het doorvoeren van een adreswijziging, het inschrijven voor een cursus of seminar of het uitwisselen van informatie en documenten. Je kunt het allemaal regelen in je ledenportal. Met de webshop-functionaliteit kun je producten aanbieden aan je leden, dit alles inclusief de logistieke en financiële afhandeling hiervan.

Advies op maat?

Het succes van organisaties hangt steeds meer af van hun vermogen om succesvol samen te werken met andere organisaties. Succesvol betekent niet alleen plezierig in de relatie, maar vooral effectief zijn in het bedienen van de klant. AllSolutions ondersteunt deze visie en mede daarom staan samenwerken en kennisdeling hoog in ons vaandel. De business software van AllSolutions sluit naadloos aan op je wensen, eisen en uitdagingen. Met AllSolutions heb je meer overzicht, werk je efficiënter en ben je succesvoller.

Wil je weten hoe AllSolutions kan bijdragen aan jouw succes? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

of bel 0348 - 43 01 10