leden-donateurs

Leden & Donateurs

In AllSolutions beheert u eenvoudig alle gegevens van uw leden en donateurs. U beheert in de ledenadministratie software al uw lidmaatschappen, ledengroepen, contributies, giften, abonnementen op tijdschriften en (juridische) dossiers. AllSolutions regelt voor u alle (digitale) facturen, automatische incasso van lidmaatschappen, giften en abonnementen.

Leden & Donateurs

Ledenadministratie

Ledengegevens wijzigen, lidmaatschap(pen) registreren en incasso van contributie, het moet goed geregeld zijn zodat u altijd en overal inzicht heeft in alle gegevens van ieder lid en uw gehele ledenadministratie. Dan pas kunt u echt de stap naar een digitale vereniging maken en uw leden binden en verbinden door online communities.

Leden & Donateurs

Eenvoudig beheer van leden, contributie en donateurs

In AllSolutions beheert u eenvoudig alle gegevens van uw leden en donateurs. Of dit nu organisaties, personen of gezinnen zijn. U beheert in de ledenadministratie software al uw lidmaatschappen, ledengroepen, contributies, giften, abonnementen op tijdschriften en (juridische) dossiers. AllSolutions regelt voor u alle (digitale) facturen, automatische incasso van lidmaatschappen, giften en abonnementen. Uiteraard met een directe koppeling naar de financiële administratie. Ook de prolongatie van lidmaatschappen is direct en betrouwbaar geregeld.

Leden & Donateurs

Inzicht in uw ledenbestand

Overal en altijd een 360 graden inzicht in de gegevens van al uw leden en donateurs. Een compleet dossier van al uw leden en/of donateurs waarin alle e-mails, brieven en andere documenten overzichtelijk zijn opgeslagen. Snel terugkijken in de volledige contacthistorie. Met de ledenadministratie sofware van AllSolutions is het geregeld. Met de uitgebreide Business Intelligence functionaliteit maakt u alle gewenste inzichten rondom uw leden en/of donateurs en richt u alerts in voor o.a. jubilea, belacties of contributie achterstanden.

De digitale vereniging

Door gebruik te maken van een ledenportal en webshop functionaliteit van AllSolutions verandert u in een echte online vereniging. Het creëren van een ledenportal was nog nooit zo eenvoudig. Of het nu gaat om het online afsluiten of aanpassen van een lidmaatschap in uw ledenadministratie, het doorvoeren van een adreswijziging, het inschrijven voor een cursus of seminar of het uitwisselen van informatie en documenten. U kunt het allemaal regelen in uw ledenportal. Met de webshop functionaliteit kunt u producten aanbieden aan uw leden, dit alles inclusief de logistieke en financiële afhandeling hiervan.

Advies op maat?

Het succes van organisaties hangt steeds meer af van hun vermogen om succesvol samen te werken met andere organisaties. Succesvol betekent niet alleen plezierig in de relatie, maar vooral effectief zijn in het bedienen van de klant. AllSolutions ondersteunt deze visie en mede daarom staan samenwerken en kennisdeling hoog in ons vaandel. De business software van AllSolutions sluit naadloos aan op uw wensen, eisen en uitdagingen. Met AllSolutions heeft u meer overzicht, werkt u efficiënter en bent u succesvoller.

Wilt u weten hoe AllSolutions kan bijdragen aan uw succes? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

of bel 0348 - 43 01 10