business-intelligence

Business Intelligence

Met de volledig geïntegreerde business intelligence software van AllSolutions kun je alle opgeslagen bedrijfsinformatie snel en eenvoudig omzetten in indicatoren, rapportages en analyses. Vanuit alle overzichten zoom je direct in op de onderliggende details en administraties.

Business Intelligence

Business Intelligence software

Met de business intelligence software van AllSolutions ben je in staat je bedrijfsprocessen beter aan te sturen en sneller in te spelen op afwijkingen en kansen. Of het nu gaat om inzicht in de status van je lopende projecten, de waarde van je sales pipeline, de bezetting van je medewerkers, de winst en verliesrekening of de voorraadstand. Alle informatie die je nodig hebt, is direct voorhanden. Op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Waar je ook bent en welk device je ook gebruikt.

Business Intelligence

Inzicht in uw bedrijfsvoering met business intelligence software

Managementinformatie is binnen AllSolutions op iedere plek voor iedereen op een overzichtelijke manier toegankelijk. Zowel voor medewerkers van je organisatie als voor externe relaties. Verzameld in overzichtelijke dashboards of bijvoorbeeld een projectpagina. Ook kan iedere gebruiker van de software de benodigde managementinformatie, gecombineerd met alle essentiële bedrijfsinformatie (documenten, agenda, externe informatie, belangrijkste functies) combineren op een persoonlijke startpagina. Overal in de business intelligence software van AllSolutions zijn de belangrijke performance indicatoren en alerts snel en real time inzichtelijk en je kunt altijd inzoomen naar de onderliggende gegevens.

Business Intelligence

Business intelligence: alle informatie die u nodig heeft

In AllSolutions kun je over alle bedrijfsgegevens rapportages en analyses genereren. Eenmalig of periodiek. Realtime of volgens een vaste frequentie. Alle opgeslagen informatie kan daarbij gecombineerd worden in overzichten, grafische weergaven en indicatoren. Waar nodig kunnen in de business intelligence software van AllSolutions filters, rekenregels en aggregaties worden toegepast. Alle managementinformatie wordt daarbij voor iedere gebruiker uiteraard beperkt en gefilterd volgens het autorisatieprofiel van die gebruiker. Gebruikers kunnen zelf bepalen welke informatie zij willen zien en waar nodig de informatie zelf verversen.

Advies op maat?

Het succes van organisaties hangt steeds meer af van hun vermogen om succesvol samen te werken met andere organisaties. Succesvol betekent niet alleen plezierig in de relatie, maar vooral effectief zijn in het bedienen van de klant. AllSolutions ondersteunt deze visie en mede daarom staan samenwerken en kennisdeling hoog in ons vaandel. De business software van AllSolutions sluit naadloos aan op je wensen, eisen en uitdagingen. Met AllSolutions heb je meer overzicht, werk je efficiënter en ben je succesvoller.

Wil je weten hoe AllSolutions kan bijdragen aan jouw succes? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

of bel 0348 - 43 01 10