Publieke sector en Waterschappen

Overheidsorganisaties en semioverheidsorganisaties moeten gemeenschapsgeld zo verantwoord mogelijk besteden. Inzicht en transparantie zijn daarom onmisbaar. Zeker nu digitaal werken de norm is, stijgt de behoefte aan geïntegreerde software. De (semi)overheidssoftware van AllSolutions zorgt voor inzicht in uw processen dankzij een toegankelijke gebruiksomgeving waarbinnen u eenvoudig rapportages maakt.

Bekijk hier één van de andere branches:

Digitaal werken en veilig in de cloud

Steeds meer organisaties in de publieke sector werken volledig digitaal. Dat maakt het werk overzichtelijker, beter te beheren en het verhoogt de efficiëntie. AllSolutions biedt (semi)overheidssoftware met hierin volledig geïntegreerde ondersteuning dankzij modules als: Projecten, Uren, HRM, CRM, Capaciteitsplanning en Financieel. Bovendien is onze software zo ontworpen dat u eenvoudig en veilig toegang geeft aan partners, zoals geldverstrekkers en subsidiegevers of andere (semi-) overheden, om efficiënt samen te werken. 

Het nieuwe werken, de ambtenaar 2.0, flexwerken… Het zijn termen die aangeven dat onze manier van werken verandert. We willen niet meer gebonden zijn aan één locatie of een specifiek moment. Met de software van AllSolutions heeft u altijd en overal toegang tot uw documenten en rapportages. Bovendien geeft u tijdelijke medewerkers of instanties waar u mee samenwerkt eenvoudig en veilig de toegang die zij nodig hebben. Via een beveiligde extranet-omgeving is kennisdeling in gezamenlijke projecten voortaan vanzelfsprekend.

AllSolutions laat waterschappen stromen

In Nederland zorgen 21 waterschappen er samen voor dat we droge voeten houden en over schoon water beschikken. De wereld van de waterschappen is constant in beweging. Projecten worden omvangrijker. Waterschappen moeten voldoen aan steeds meer politieke en maatschappelijk doelstellingen. En de controlerende rol van waterschappen verschuift naar een toekomstgerichte rol met een visie op morgen.

AllSolutions biedt waterschappen de stabiliteit en wendbaarheid om niet alleen het water, maar ook processen, innovaties en samenwerking te laten stromen. Om klaar te zijn voor de uitdagingen van morgen, is het belangrijk dat waterschappen vandaag aan de slag gaan met drie belangrijke thema’s. Lees meer.

Benieuwd wat onze software voor uw waterschap kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Marc Advocaat

"We hebben zeven interfaces laten bouwen en die functioneren prima."

Marc Advocaat
Manager bedrijfsvoering van Hoogheemraadschap Schieland en de Krimpenerwaard

Gert van der Kooij

"We werken slim samen en kunnen met minder middelen meer doen met een hogere effectiviteit."

Gert van der Kooij
Directeur van Hoogheemraadschap van Rijnland

Grip op uw projecten

Capaciteitsplanning

Met de planning software van AllSolutions koppel je aan iedere uit te voeren activiteit de juiste medewerkers en heb je snel inzicht in de totale capaciteitsplanning. Medewerkers zien precies waar ze op ingepland zijn en kunnen direct tijd schrijven op alle geplande activiteiten.

CRM

Het goed beheren van informatie van je relaties is van groot belang voor je organisatie. Als het gaat om je prospects, klanten, leveranciers of leden, wil je in één oogopslag alle gegevens en documenten van je relatie zien. In de relatiebeheer software van AllSolutions kun je alles snel terug vinden.

Financieel

De financiële administratie bevat je complete boekhouding, voor al je bedrijven. Hier worden ook je inkomende en uitgaande facturen beheerd, je activa en verplichtingen vastgelegd en je debiteuren en crediteuren bewaakt. Financiële verslagen maak je eenvoudig en snel met de geïntegreerde verslaggenerator. Je kunt alle gewenste financiële managementinformatie overzichtelijk presenteren.

HRM

Je kunt informatie van al je medewerkers op één plek registreren en raadplegen. Ook de medewerker zelf kan alle benodigde gegevens van zichzelf eenvoudig terugvinden in de personeelsadministratie. Functie- en salarisgegevens, werktijden, verlofoverzichten, declaraties, functionerings- en beoordelingsverslagen, competenties en gevolgde opleidingen. Alles in één overzichtelijke weergave.

Projecten

Met de project planning software van AllSolutions heb je altijd en overal inzicht in de status en voortgang van projecten. Of het nu gaat om kortlopende eenvoudige opdrachten of langlopende projecten met veel activiteiten en grote afhankelijkheden. AllSolutions geeft je met de online project management software alle hulpmiddelen in handen om snel en adequaat te anticiperen op veranderende inzichten en om tijdig bij te sturen voor een optimaal projectresultaat, waar je ook bent en op welk device je ook werkt.

Urenregistratie

Medewerkers en externe relaties kunnen hun bestede tijd snel en efficiënt registreren in de urenregistratie software van AllSolutions. Waar ze ook zijn, via welk device dan ook. Na fiattering van urenstaten, wordt de tijdsbesteding automatisch verwerkt en in de boekhouding vastgelegd zodat snel en gemakkelijk gefactureerd kan worden.

Ook behoefte aan advies op maat?

Hoe meer plezier je medewerkers in hun werk hebben, hoe succesvoller je organisatie is. Het succes van organisaties hangt steeds meer af van je vermogen om samen te werken. De visie van AllSolutions ondersteunt dit en mede daarom staan samenwerken en kennis delen hoog in het vaandel binnen onze software. Wanneer je kennis maakt met de business software van AllSolutions merk je dat je meer overzicht hebt, efficiënter werkt en succesvoller bent.

Wil je weten hoe AllSolutions kan bijdragen aan jouw succes? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag verder.

of bel 0348 - 43 01 10