Projectgestuurde organisaties

Eenvoudig projectgestuurd werken, samen en flexibel

AllSolutions heeft diepgaande ervaring binnen de projectgestuurde organisaties. Doordat we al jarenlang tal van klanten van dienst zijn in segmenten als Accountancy, Consultancy, MarCom, Onderwijsadvies, Kennisinstituten, IT-dienstverleners en Engineering weten we wat jouw uitdagingen en wensen zijn.

Meer weten?

Grip op al je projecten

Een project waar je volledige controle over hebt, is een geslaagd project. En AllSolutions helpt je daarbij. Hoe eenvoudig of complex een project ook is. Je legt alle projectzaken integraal en overzichtelijk vast, van doelstellingen en budgetten tot planning en gewerkte uren. Dat betekent onder andere dat je altijd werkt volgens gemaakte afspraken en declarabele uren snel kunt factureren. Ook werk je eenvoudig samen met personen binnen én buiten je organisatie, bijvoorbeeld in een heldere workflow die naadloos aansluit op de processen binnen jouw sector.

Met AllSolutions heb je altijd zicht op de voortgang van projecten, kun je snel anticiperen op veranderingen en proactief actie ondernemen om je klanten telkens weer beter van dienst te zijn. Alles wat je nodig hebt voor een continue en ferme grip op al je projecten.

De juiste expert voor ieder project

Voor ieder project wil je de meest geschikte experts inzetten. Maar wie heeft de juiste papieren en ervaring? En wie is wanneer beschikbaar? Een goede werkvoorbereiding kan al gauw een tijdrovende zoektocht worden.
Met AllSolutions integreer je alle onderdelen van jouw bedrijfsvoering in één systeem. Van CRM en HRM tot planning, logistiek en financiële administratie.

Dankzij die integrale aanpak hebben jouw werkvoorbereiders zicht op de kwalificaties en diploma’s van een expert, de beschikbaarheid van hem of haar én bijvoorbeeld op prijsafspraken met een klant. Op die manier plan je altijd de juiste persoon op het juiste project tegen het juiste tarief. En is er ondersteunend materieel nodig? Dan zien ze dat meteen. Dat maakt goed plannen wel heel erg makkelijk.

Samen naar succes

Samen verzet je bergen. Daarom is een goede onderlinge samenwerking onmisbaar. Tussen collega’s, maar ook met klanten, partners en leveranciers. Dat is precies wat je met AllSolutions realiseert. Door samen te werken in één systeem, creëer je één versie van de waarheid.

AllSolutions is bovendien altijd ‘aan’, dus je kunt alle informatie altijd raadplegen. Onafhankelijk van plaats, tijd en device. Dat maakt het communiceren over projecten én het realiseren van transparantie over alle projecten bijzonder eenvoudig. Zo weet je bijvoorbeeld precies wanneer je collega’s moet bijsturen of met een klant in gesprek moet gaan over de projectscope.

Grip op onderhanden werk

Zeg eens eerlijk, hoe actueel is jouw onderhanden werk positie écht? Een actueel zicht op onderhanden werk is onmisbaar om de juiste beslissingen te kunnen nemen. Het geeft je houvast om projecten op tijd bij te sturen, gemakkelijk te rapporteren over je financiën en de juiste investeringen te doen.

AllSolutions stelt je in staat om realtime, altijd en overal inzicht te krijgen in je onderhanden werk. Van al je projecten, of het er nou vijf of vijftig zijn. Gewoon met een druk op de knop. Daardoor houd je gemakkelijk een vinger aan de pols.

"Met de software van AllSolutions winnen mijn collega's en ik enorm veel tijd."

Bob van Gemen CEO Viroclinics
Specifiek voor projectgestuurde organisaties

Top 3 functionaliteiten

Makkelijker projectgestuurd werken? Met deze drie functionaliteiten van AllSolutions krijg je dat voor elkaar.

Complexe prijsafspraken per klant

De prijsafspraken die je met jouw klanten maakt, moeten kraakhelder zijn. Voor iedereen. Met AllSolutions leg je alle dimensies van prijsafspraken eenvoudig vast. Van het tarief op uursoort tot wie het werk uitvoert voor welke klant en op welk project. Zo factureer je altijd op basis van de business rules die je zelf instelt.

Altijd een 360 graden klantbeeld

Weet jij wie je waarvoor moet hebben bij een klant? En wat het rendement van een klant is voor jouw organisatie? Of welke projecten er bij een klant lopen en wat het resultaat daarvan is? Met AllSolutions heb je altijd een actueel, integraal en volledig beeld van al je klanten. Dat maakt onderling samenwerken sneller, beter en prettiger.

Handige multidimensionale planning

Je wil de juiste expert bij de juiste klant hebben. Op tijd én met alle benodigdheden die jouw expert nodig heeft om zijn of haar werk te doen. Met de multidimensionale planning van AllSolutions regel je dat allemaal in één scherm, gevisualiseerd in een overzichtelijk planbord.

Laat van je horen

Ook behoefte aan focus?

Ontdek hoe AllSolutions jouw experts verder kan helpen! Neem gerust contact met ons op, we laten het je graag zien.

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo-CED-groep
Klantcases

Klanten aan het woord

Veel van onze klanten werken al jaren met AllSolutions. Lees in de klantcases wat hun uitdagingen waren en hoe ze die met AllSolutions hebben opgelost.

Nieuws

Blijf op de hoogte

LET'S GET FIT! Terugblik AllSolutions klantendag 2022
Bekijk bericht
Eenvoudigere projectadministratie en bedrijfsvoering voor Viroclinics met AllSolutions
Bekijk video
Webinar: Succesvol meer uit je data halen begint bij analoog
Bekijk webinar
KH Engineering heeft 360 graden view van projecten én resultaten met AllSolutions
Bekijk bericht
Samen in gesprek

Meer weten? Neem contact op met Martijn.