Integratie AllSolutions

Solution partners van AllSolutions

eConnect – e-Facturatie

econnect

Is een PDF-factuur hetzelfde als e-facturatie? Nee, een e-factuur is een elektronisch document in een gestructureerd formaat (bijvoorbeeld UBL) dat zonder extra handelingen, zoals scannen en primaire controle, volledig automatisch in AllSolutions ingelezen en geboekt wordt. De samenwerking tussen eConnect en AllSolutions zorgt voor efficiëntie door eenvoudige, éénmalige en foutloze invoer van in- en verkoopfacturen, natuurlijk op een veilige en betrouwbare manier. En, e-facturatie kent geen grenzen, eConnect ondersteunt ook Peppol en adviseert organisaties op dit gebied.

Meer over eConnect Wat is Peppol?

 

Ondertekenen.nl – Digitaal ondertekenen

Solution partner Ondertekenen.nl

Binnen 2 minuten een contract getekend met een digitale rechtsgeldige handtekening én op de juiste plaats opgeslagen in AllSolutions? Geen probleem, het is de basis van de samenwerking met de marktleider van de digitale handtekening in Nederland. Ondertekenen.nl is de Nederlandse cloud onderteken methode van Evidos. Evidos staat voor Evidence in Online Services, zeker zakendoen op Internet. Evidos is marktleider in het leveren van oplossingen voor digitaal ondertekenen en digitale identiteitsverificatie (bijvoorbeeld. iDIN, iDeal, DigiD en Paspoort check).

Meer over Ondertekenen.nl Maak een afspraak

Aanvragen koppeling

Koppelen met AllSolutions

Is jouw product interessant om te koppelen met de software van AllSolutions? Of heb je een oplossing in gebruik die je wilt koppelen met AllSolutions? Neem dan contact op met Dion.

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Andere koppelingen

AllSolutions Interfaces

Samen met onze partners bieden wij onze klanten de beste oplossing. AllSolutions koppelt ook met:

Nieuws

Blijf op de hoogte

DIGITALISERING BIJ GROEIBEDRIJVEN Company Challenge - aflevering 5
Beluister podcast
Eventkalender 2023 En Route met AllSolutions
Bekijk eventkalender
Samen in gesprek

Meer weten over onze partners of een samenwerking met AllSolutions? Neem contact op met Dion.