Integratie AllSolutions

Solution partners van AllSolutions

ICT Netherlands – OnTime dé app voor urenregistratie

Een mooi voorbeeld van co-creatie is het resultaat van ons partnership met ICT Netherlands, een toonaangevende technologie en serviceprovider met 1.400 professionals. OnTime is een webapplicatie waarmee je eenvoudig uren registreert, maar ook declaraties en verlof aanvragen indient. De naadloze integratie tussen OnTime en AllSolutions zorgt voor een gevalideerde en veilige uitwisseling van data.
 

Meer over OnTime Boek een demo

eVerbinding – e-Facturatie

Solution partner eVerbinding

Is een PDF-factuur hetzelfde is als e-facturatie? Nee, een e-factuur is een elektronisch document in een gestructureerd formaat (bijvoorbeeld UBL) dat zonder extra handelingen, zoals scannen en primaire controle, volledig automatisch in AllSolutions ingelezen en geboekt wordt. De samenwerking tussen eVerbinding en AllSolutions zorgt voor efficiëntie door eenvoudige, éénmalige en foutloze invoer van in- en verkoopfacturen, natuurlijk op een veilige en betrouwbare manier. En, e-facturatie kent geen grenzen, eVerbinding ondersteunt ook Peppol en adviseert organisaties op dit gebied.

Meer over eVerbinding Wat is Peppol?

Ondertekenen.nl – Digitaal ondertekenen

Solution partner Ondertekenen.nl

Binnen 2 minuten een contract getekend met een digitale rechtsgeldige handtekening én op de juiste plaats opgeslagen in AllSolutions? Geen probleem, het is de basis van de samenwerking met de marktleider van de digitale handtekening in Nederland. Ondertekenen.nl is de Nederlandse cloud onderteken methode van Evidos. Evidos staat voor Evidence in Online Services, zeker zakendoen op Internet. Evidos is marktleider in het leveren van oplossingen voor digitaal ondertekenen en digitale identiteitsverificatie (bijvoorbeeld. iDIN, iDeal, DigiD en Paspoort check).

Meer over Ondertekenen.nl Maak een afspraak

Aanvragen koppeling

Koppelen met AllSolutions

Is jouw product interessant om te koppelen met de software van AllSolutions? Of heb je een oplossing in gebruik die je wilt koppelen met AllSolutions? Neem dan contact op met Dion.

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Andere koppelingen

AllSolutions Interfaces

Samen met onze partners bieden wij onze klanten de beste oplossing. AllSolutions koppelt ook met:

Nieuws

Blijf op de hoogte

OnTime AllSolutions en ICT Netherlands lanceren OnTime, de app voor razendsnelle urenregistratie
Bekijk bericht
AllSolutions gaat partnership aan met Vereniging Verticaal Transport
Bekijk bericht
Samen in gesprek

Meer weten over onze partners of een samenwerking met AllSolutions? Neem contact op met Dion.