Jarenlange partnerships

Media partners van AllSolutions

VeertienElf Media

Media partner Veertienelf Media

Al meer dan tien jaar bestaat ons partnership met het Tilburgse VeertienElf Media. Even zo lang helpt dit frisse en creatieve full-service marketingbureau AllSolutions met het vertellen van onze verhalen. Dat doen ze door monsterlijk goede content te maken van video’s en podcasts tot persberichten en whitepapers.
 
 

Meer over VeertienElf Media

Imageau

Media partner Imageau

Om er maar eens een cliché in te gooien: “één beeld zegt meer dan 1.000 woorden.” Met de veelzijdigheid die de oplossing van AllSolutions met zich meebrengt, is het belangrijk dat wij in één beeld kunnen vertellen waar we van zijn.. En dat zo uniek en opvallend mogelijk. Imageau, al meer dan 15 jaar hét toffe zwarte schaap tussen de talloze mediabureau’s, helpt ons met het antwoord op deze soms wat complexe vraag. Jarenlang persoonlijk contact, de nodige flexibiliteit en creativiteit zorgen voor onze impactvolle visuele communicatie.

Meer over Imageau

2manydots

Media partner 2manydots

Online Succes is meer dan het bedenken en bouwen van een nieuwe website. Het is een continu proces van bouwen, meten en verbeteren. En ja, dat geldt ook voor de website van AllSolutions maar zeker ook voor onze online campagnes en portals. Daarbij is het bereiken van de juiste doelgroep een belangrijke doelstelling, minstens zo belangrijk: engagement! In welke mate dragen wij bij in de ‘buyer’s journey’? 2manydots is ons online geweten en helpt AllSolutions bij het meten en verbeteren van ons online succes.

Meer over 2manydots
Aanvragen koppeling

Koppelen met AllSolutions

Is jouw product interessant om te koppelen met de software van AllSolutions? Of heb je een oplossing in gebruik die je wilt koppelen met AllSolutions? Neem dan contact op met Dion.

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Andere koppelingen

AllSolutions interfaces

Samen met onze partners bieden wij onze klanten de beste oplossing. AllSolutions koppelt ook met:

Nieuws

Blijf op de hoogte

DIGITALISERING BIJ GROEIBEDRIJVEN Company Challenge - aflevering 5
Beluister podcast
Eventkalender 2023 En Route met AllSolutions
Bekijk eventkalender
Openstaande vacatures AllYouNeed = AllSolutions
Bekijk vacatures
Samen in gesprek

Meer weten over onze partners of een samenwerking met AllSolutions? Neem contact op met Dion.