Zomerleesvoer: de 5 best gelezen blogs van afgelopen jaar

In de zomer hebben we meer tijd voor onszelf. Tijd om wielrennen te kijken, te wandelen of te lezen. Wat interessante blogs bijvoorbeeld. Maar… waar begin je? Om je zoektocht wat makkelijker te maken zetten wij onze 5 meest gelezen blogs voor je op een rijtje. Ze gaan over uiteenlopende onderwerpen, dus er zit altijd iets voor je tussen.

Veel leesplezier!

1. Transparantie vs. privacy: 5 tips om je autorisatie beter in te regelen

Privacy is een veelbesproken onderwerp. We delen steeds meer met de wereld, bijvoorbeeld via social media. Tegelijkertijd is er een hoop te doen rondom privacy, met een aantal grote, recente schandalen en de invoering van de AVG vorig jaar. Dat werkt ook door in je autorisaties. Paola schreef een blog met 5 tips om je autorisatie beter in te regelen.

2. Grip op getallen en inhoud: hoe je als NGO eenvoudiger voldoet aan IATI

IATI is een internationaal initiatief waarmee NGO’s transparant kunnen rapporteren hoe ze hun geld uitgeven. Onder andere het ministerie van Buitenlandse Zaken vereist dit. Maar hoe voldoe je eenvoudig aan deze standaard?

3. Hoe waterschappen hun manier van rapporteren kunnen vereenvoudigen

Waterschappen kunnen winst te behalen op het gebied van financiële administratie, aldus Gert Dingemanse. Bijvoorbeeld door het proces van beleids- en beheerproducten te optimaliseren. Ontdek hoe.

4. Vijf redenen om nu te starten met uitgaande e-facturatie

Bedrijven automatiseren vaak de inkomende stroom aan facturen, maar niet de uitgaande. En dat is vreemd, vindt Jan van Wijngaarden. Daarom deelt hij vijf redenen om hier nu toch mee te starten. Lees de blog.

5. REST-API: koppel het beste van twee werelden

Implementatiepartner NIO creëerde met de REST-API van AllSolutions een koppeling tussen het  e-commerce platform van Cedin en de kernprocessen van AllSolutions.  Werner Laicht, strategisch adviseur bij NIO, deelt in dit verhaal zijn ervaringen.

Meer blogs of artikelen lezen? 

Bekijk de blogs