Welkom bij AllSolutions, ook voor elektrische rijders

Je ziet steeds meer elektrische auto’s. Ook het AllSolutions-wagenpark bestaat voor een steeds groter deel uit elektrische en hybride auto’s. Op dit moment al zo’n 35%. Duurzaam reizen heeft de toekomst, vinden we ook bij AllSolutions. Daarom hebben we het aantal laadpunten voor elektrische auto’s op onze parkeerplaats verdubbeld: van twee naar vier. Deze oplaadpunten zijn te gebruiken door onze medewerkers en bezoekers.

Hoe kan ik mijn auto opladen?

Heel eenvoudig. Parkeer je auto in een van de vakken met een laadpunt (aan de kantoorzijde) en laad je auto op met je eigen laadpas. Bij vertrek meld je je weer af met je pas, koppel je je auto los en rijd je weg met een opgeladen auto.

Met het OV naar AllSolutions

Reis je met het OV? Ook dan is ons kantoor goed te bereiken. Vanaf station Woerden loop je in een minuut of tien bij ons binnen. Bekijk de wandelroute op het kaartje hieronder:

We vinden het leuk als je bij ons langskomt, je bent altijd welkom. Met de komst van deze extra laadmogelijkheden maken we het elektrische rijders makkelijker om ook eens een bezoekje te brengen.

Zien we je snel? We zorgen dat de koffie klaarstaat!