Waterschap Vechtstromen gunt opdracht aan AllSolutions

Onlangs heeft Waterschap Vechtstromen gekozen voor de online bedrijfssoftware van AllSolutions. Met de ondertekening van de overeenkomst tussen Waterschap Vechtstromen en AllSolutions bevestigen de partijen het langdurig partnership met elkaar. Waterschap Vechtstromen, met hoofdkantoor in Almelo, gaat de komende 10 jaar werken met de oplossing. Een team van specialisten is inmiddels gestart met de inrichting van AllSolutions, die per 1 januari 2023 in gebruik genomen gaat worden.

Handdruk-van-Jan-van-Wijngaarden-met-Richard-Andringa
Jan van Wijngaarden, Managing Director AllSolutions (l.) en Richard Andringa, Secretaris Directeur Waterschap Vechtstromen (r.)

Een partner met ervaring in waterschappen

Kim ter Keurs, projectleider bij Waterschap Vechtstromen vertelt: “Wij hebben in de aanbesteding gezocht naar een partner met ervaring in waterschappen, die onze specifieke manier van werken begrijpt en ondersteunt.” Ter Keurs vervolgt: “Dat zit hem met name op de wijze waarop wij projecten organiseren, het programmatisch werken binnen een waterschap en de verantwoording van investeringen aan verschillende stakeholders.”

Uitbouwen propositie waterschappen

Jan van Wijngaarden, Managing Director bij AllSolutions is trots op de gunning van het Waterschap Vechtstromen. “Dit bevestigt de keuze van AllSolutions te focussen op waterschappen. Wij zijn verheugd dat Waterschap Vechtstromen inmiddels het zesde waterschap in Nederland is, dat voor ons kiest. Wij gaan vol energie door met het uitbouwen van onze propositie voor waterschappen,” aldus Van Wijngaarden.

Voor meer informatie neem contact op met Laura Heesters, marketing en communicatie AllSolutions op l.heesters@allsolutions.nl

Software voor waterschappen