Vacature: Support medewerker

allsolutions-interieur-kantoor-woerden

De afgelopen jaren heb je gewerkt aan de ontwikkeling van je skills en je weet wat je ambities zijn. Die liggen op het gebied van het bedienen van klanten door het verlenen van eersteklas support op bedrijfssoftware. Je houdt er nu eenmaal van als klanten tevreden zijn en blijven. Is jouw interesse gewekt? Mooi. Je hebt zelf vast al wat vragen voor ons bedacht!? Een aantal daarvan beantwoorden we alvast. Dus, jij hebt inmiddels ervaring opgedaan met het werken met bedrijfssoftware en snapt dat die software vraagt om professionele ondersteuning. Je hebt al ervaring met het ondersteunen van gebruikers als applicatiebeheerder of supergebruiker of misschien werk je al op een supportafdeling. En je bent nu klaar voor een volgende stap.

Wat maakt werken bij AllSolutions aantrekkelijk?

Je komt bij een hartstikke leuk, gezond en groeiend bedrijf te werken, waarbij je je laat omringen door de beste mensen in de markt. Een organisatie met trotse mensen waar jij de volgende stap kunt zetten in je persoonlijke ontwikkeling en carrière. Dit is de plek waarbij je écht van betekenis kunt zijn voor je collega’s en klanten. We werken met 35 collega’s voor zo’n honderdtwintig klanten die stuk voor stuk impact hebben. Ons streven is dat ze allemaal ambassadeurs van AllSolutions zijn, door onze goede service en klantgerichtheid. Dus jouw werk heeft impact. En daar ben je trots op!

Dat klinkt goed, maar hoe kan ik impact maken als support medewerker?

Als medewerker van de Supportafdeling ben jij een eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Dus zorg je ervoor dat onze klanten uitstekend geholpen worden. Dat lukt je doordat jij jezelf goed kunt verplaatsen in de situatie van onze klanten, servicegericht bent en denkt in oplossingen. Je probeert zoveel mogelijk zelf op te lossen maar weet ook wanneer je hulp moet vragen. Je collega consultants helpen je graag. Technische problemen, die je niet zelf kunt behandelen, zet je door naar het DevOps team.

Je werkzaamheden zijn iedere dag anders doordat er incidenten voor uiteenlopende situaties binnenkomen. Van een probleem bij het verwerken van gegevens in de financiële administratie tot een foutmelding bij een export van data. In overleg met de klant bepaal je de juiste prioriteit. Daarbij monitor je of het incident op tijd wordt opgepakt en houd je de klant goed op de hoogte van de voortgang. Je snapt als geen ander dat die communicatie de sleutel is tot tevredenheid van je klant.

Dat klinkt als een leuke en verantwoordelijke job. Hoe weet ik of ik daar wel genoeg ervaring voor heb?

Wij zijn praktisch ingesteld, ervaring komt vooral door veel te doen. Jij schrijft je eigen succesverhaal. Als jij passie hebt voor software, procesmatig denken en natuurlijk service verlenen dan komt het helemaal goed. Uiteraard is je Nederlands goed in woord en geschrift. En omdat we klanten hebben die in het buitenland werken met onze software is ook Engels voor jou geen probleem.

Oké, dan ben ik Support-Medewerker, en dan?

Na een gedegen inwerkperiode waarin je alle facetten van AllSolutions leert kennen, ga je met de opgedane kennis lekker aan de slag. Je pakt zelfstandig support meldingen op, uiteraard is er altijd iemand beschikbaar die jou kan helpen als dat nodig is. Samen bewaken we dat ook jij in staat bent om het servicelevel te bieden dat klanten gewend zijn. Bij AllSolutions is geen dag hetzelfde. Je krijgt bij ons alle vrijheid. Wij kennen geen ingewikkelde hiërarchie, overleg- of goedkeuringsprocedures. Je collega’s zijn de beste mensen om van te leren, mee te sparren, samenwerken, te lunchen, te tafelvoetballen en te borrelen. En dat alles waar jij wilt, vanuit huis, onderweg of natuurlijk vanuit ons mooie pand in Woerden.

En zijn er eigenlijk nog andere mogelijkheden binnen AllSolutions?

Zeker. We gaan ervan uit dat je voor een flinke periode voldoende uitdaging kunt halen uit het werk op support. Maar we geloven in talent, groei en voortdurende verandering. Dus wil jij je ontwikkelen tot consultant? Je werkt vanaf het begin met ze samen dus de stap naar consultancy is zo gemaakt. Maar ook een stap naar development of wellicht verkoop is denkbaar. De basis blijft: waar krijg jij energie van en waar kun jij iets toevoegen voor klanten. Het antwoord op die vraag beantwoorden we samen tijdens de evaluaties die we regelmatig houden. 

Goed verhaal, en nu?

Hebben wij jou enthousiast gemaakt? Dan maken wij graag kennis met jou. Stuur je gegevens naar HR@allsolutions.nl en Eveliene neemt zo snel mogelijk contact met je op. Heb je nog vragen of wil je misschien liever eerst even met ons appen? Dat kan natuurlijk, stuur je Whatsapp naar Paola (06 – 485 379 70).

Voor onze vrienden van recruitment en headhunting

Bedankt dat je met ons mee wilt denken, maar als Eveliene de hele dag jullie telefoontjes, mailtjes en verzoeken moet beantwoorden, komt ze echt tijd te kort voor haar belangrijkste zaak, onze mensen. Fijn dat je hier rekening mee wilt houden.

Over AllSolutions