Terugblik: Geslaagd klantevent in het Rijksmuseum

Donderdag 24 januari jl. organiseerden we voor onze klanten een bijzonder event in het Rijksmuseum in Amsterdam. Het idee achter het event was om management en directie van verschillende bedrijven op een prettige manier met elkaar in contact te brengen.

Na een mooie ontvangst in het Rijks café kregen we een privé rondleiding met gids door het museum. Een verrassingstocht langs de bekende hoogtepunten én onverwachte schatten. Letterlijk iedere vraag kon door de gidsen beantwoord worden. En zo was deze rondleiding alweer voorbij voor we het wisten.

Aansluitend vertrok de groep naar het RIJKS restaurant. De ervaringen van al het moois dat we hadden gezien, werden gedeeld tijdens een gezellige borrel. Daarna hebben we genoten van een 5-gangen diner in de Private Dining Room van het RIJKS restaurant. Tijdens het diner maakte Leo Koster van de gelegenheid gebruik om de klanten toe te spreken. En werd de nieuwe managing director van AllSolutions, Jan van Wijngaarden, voorgesteld. Hans Lensen van SLK accountants nam spontaan het woord om namens de aanwezige klanten zijn dank uit te spreken voor de uitnodiging en het geslaagde event.

We willen op onze beurt alle klanten bedanken voor hun aanwezigheid. Een mooie opkomst en prettig gezelschap op een prachtige locatie hebben bijgedragen aan een geslaagd event!