Strokenplanning in AllSolutions

Binnen het segment Handel, Service en Verhuur zetten we voor bemand verhuurorganisaties de volgende stap in capaciteitsplanning. Vanuit deze klantengroep is duidelijk geworden dat er behoefte is aan meer flexibiliteit in het planbord. Er bestaan verschillen in behoeftes op het gebied van planning bij bemand verhuur organisaties actief in de petrochemie en bedrijven die actief zijn in de bouw. Soms is het zelfs een combinatie hiervan, wat de behoefte aan een flexibele planning nog groter maakt. 

Bij bemand verhuur organisaties die met name bouw gerelateerd verhuren zien we veelal kortere doorlooptijden van opdrachten. In de nieuwe release 21.0.02 biedt AllSolutions middels de strokenplanning de mogelijkheden om werkorders veel flexibeler te plannen. Zo ontstaat er meer en beter overzicht over de verschillende machines en bezetting ervan. Uiteraard met alle flexibiliteit en voordelen die de capaciteitsplanning al in zich had, zoals de geïntegreerde planning mét afhankelijkheden.

Wil je meer weten of heb je advies nodig? Neem dan contact op met Dion via d.vanbladel@allsolutions.nl of via 0348-430 110.