Schrijf je in voor de 2020 introductie workshops!

Vanaf november heeft AllSolutions een nieuwe user interface (UI). Naast de vertrouwde ‘classic’ look kun je dan ook kiezen voor AllSolutions ‘2020’. In deze nieuwe interface zijn alle bekende onderdelen in een eigentijds jasje gestoken. AllSolutions heeft een frisser uiterlijk gekregen, waarbij meer visuele elementen en iconen zijn toegevoegd. 2020 oogt hierdoor moderner en overzichtelijker. Gebruiksgemak en het behoud van bestaande functionaliteiten zijn hierbij het uitgangspunt.

Gebruiksgemak is een van de belangrijke uitgangspunten van 2020. Aan de bovenkant van het scherm is dan ook meer ruimte gecreëerd, waarbij een prominente plaats is ingeruimd voor het bekende metasearch zoekveld. Daarbij kun je in 2020 apart scrollen in je werkblad en de linker- en rechterkant van het scherm en zijn er nieuwe rapportage-opties toegevoegd.

Net als bij eerdere veranderingen kun je ook nu gemakkelijk overstappen naar de nieuwe user interface en je gebruikers stapsgewijs overzetten. Daarbij biedt 2020 meer mogelijkheden AllSolutions aan te passen naar je huisstijl. Wil je weten hoe? Of heb je hulp nodig bij het overstappen? Schrijf je dan in voor een van de 2020 introductie workshops!

Wat biedt de introductie workshop?

In een ochtendsessie wordt stap voor stap uitgelegd hoe je gebruikers gemakkelijk kunt overzetten naar 2020. En leer je hoe je een bijbehorende skin kunt opbouwen op basis van je eigen huisstijl, inclusief afbeeldingen, logo’s en een favicon. Ook wordt aandacht besteed aan het samenstellen van een icon-based startpagina, waarmee je het gebruiksgemak van je omgeving verder kunt vergroten. Niet alleen voor gebruikers binnen je organisatie, maar ook voor gebruikers van buiten je organisatie!

Na afloop van de workshop heb je een professioneel samengestelde 2020 skin die je direct in je productieomgeving kunt installeren. En ben je in staat om 2020 op een goede manier binnen je organisatie uit te rollen.

Schrijf je hier in!