Preview AllSolutions 2020

Vanaf november 2019 heeft AllSolutions een nieuwe user interface (UI). Naast de vertrouwde ‘classic’ look kun je dan ook kiezen voor AllSolutions ‘2020’. In de nieuwe interface zijn alle bekende onderdelen in een eigentijds jasje gestoken.

Moderner en frisser uiterlijk

AllSolutions heeft een frisser uiterlijk gekregen, waarbij meer visuele elementen en iconen zijn toegevoegd. 2020 oogt hierdoor moderner en overzichtelijker. Gebruiksgemak en het behoud van bestaande functionaliteiten waren hierbij het uitgangspunt.

 

 

Eigen ‘look’ instellen met ‘Skins’

2020 maakt gebruik van een overall basiskleur, die prominent naar voren komt in de metabar en alle onderdelen in het scherm. In de november release worden drie standaard skins meegeleverd (in blauw, oranje en groen) waarmee je de nieuwe user interface gemakkelijk kunt activeren in je omgeving.

Maar ook in 2020 heb je de vrijheid om het uiterlijk van je omgeving aan te passen naar je eigen organisatie! Doordat er gebruik wordt gemaakt van een hoofdkleur en een ondersteunende kleur kun je je eigen huisstijl er nog meer uit laten springen. Hierbij kun je gebruik maken van standaard kleurcodes (green, purple, yellow, etc.) of gebruik maken van hex-codes (bijvoorbeeld #008ae6). Lees hoe je gemakkelijk kunt overstappen.

 

Schrijf je in voor de 2020 introductieworkshop!

Al eerder gezegd, 2020 biedt jou meer mogelijkheden AllSolutions aan te passen naar je huisstijl. Wil je weten hoe of heb je hulp nodig? Schrijf je dan in voor de 2020 introductieworkshops, waarin je leert hoe je dat zelf snel en eenvoudig kunt regelen. Houd de website en speciale 2020-pagina in de gaten!