Pfeifer Rentals live met AllSolutions

Na een uitgebreid selectie traject heeft Pfeifer Rentals B.V. in 2021 gekozen voor AllSolutions. Doorslaggevend in de keuze waren onze focus op handels-, service- en verhuurorganisaties en specifieke kennis over en ervaring in dit segment. De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan de inrichting van de software voor Pfeifer Rentals B.V. (hierna Pfeifer), die zijn thuisbasis in Groenlo heeft.

Moderne integrale oplossing met AllSolutions

Pfeifer heeft AllSolutions voor het gehele bedrijfsproces ‘officieel’ in gebruik genomen. En dat hebben we natuurlijk gevierd met elkaar. Kevin Stöteler, mede eigenaar van Pfeifer Rentals B.V. vertelt: “met AllSolutions hebben we een moderne integrale oplossing waarmee we in de eerste plaats veel meer inzicht hebben. Bijvoorbeeld in de bezettingsgraad en resultaten van onze machines. Daarnaast is er nu integraal overzicht van onze service en onderhoudsplanning, die gevoed wordt door opdrachten en verplichtingen die voortvloeien uit de contracten die we hebben gesloten met onze klanten.”

Solide basis

“Trots op het feit dat we weer een organisatie in het handels-, service- en verhuur segment live hebben mogen brengen,” is het gevoel dat er bij Hans Post, consultant bij AllSolutions overheerst. Hans heeft de afgelopen maanden, met zijn jarenlange kennis en kunde van logistieke processen, Pfeifer stap voor stap aan de hand meegenomen naar deze mijlpaal. 

Met de livegang is de eerste stap gezet. Pfeifer is een ambitieuze organisatie en wil verder. Volgende stap is ook de andere filialen in Nederland over te zetten op AllSolutions. Verder worden er plannen gemaakt om ook het handelsbedrijf Pfeifer Heavy Machinery B.V. gebruik te laten maken van de software. Stöteler: “met de solide basis die er nu ligt, zijn wij ervan overtuigd dat AllSolutions ons kan faciliteren in de realisatie van onze ambities.” 

Wil je meer weten wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op met Raymond via het nummer 06 82 06 85 63 of per e-mail naar r.vandenboogaart@allsolutions.nl

Software voor handel,-service,- en verhuurbedrijven