Peinemann verlengt en verdiept samenwerking met AllSolutions

Peinemann gaat de komende vijf jaar verder met AllSolutions als IT-partner. Het familiebedrijf is al jaren expert op het gebied van horizontaal, verticaal en wegtransport. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een one-stop-shop met meer dan 650 medewerkers en elf vestigingen over de hele wereld.

Ook gaan beide partijen hun samenwerking intensiveren en verdiepen. Samen zullen ze de bestaande AllSolutions-software voor bemand verhuur verder ontwikkelen. Zo’n partnerschap met klanten is iets waar AllSolutions vaker voor kiest. Jan van Wijngaarden, Managing Director, vertelt: “Onze klanten hebben vaak erg specifieke vragen die uniek zijn voor hun branche of sector, het werkveld waar zij alles van weten. We maken dan ook graag gebruik van de kennis van onze klanten, die we combineren met de expertise van onze consultants. Zo ontstaat een bijzondere vorm van co-innovatie.”

Sinds 1995 is Peinemann klant van AllSolutions. Daar komen nu dus nog zeker vijf jaar bij. Jan van Wijngaarden: “Zo’n verlenging is een prachtig compliment. We kijken uit naar de komende jaren waarin we intensief gaan samenwerken om de wensen en ambities van Peinemann waar te maken.”

(v.l.n.r. John de Reus, Jan van Wijngaarden en Robbert Peinemann)

Bekijk de klantcase van Peinemann