Nieuwe iconen en e-mailsjablonen in 2020-stijl

Snel navigeren via iconen op je startpagina

Een van de features van AllSolutions is de mogelijkheid om een icon-based startpagina in te richten. Hiermee kun je gebruikers snel en gemakkelijk naar de functies laten navigeren. Met een klik op het icoon komt de gebruiker dan direct in de bijbehorende functie terecht. Op deze manier is het gebruik van een menu aan de linkerkant in principe niet meer nodig. En ook kun je het portal of intranet direct een ‘corporate identity’ meegeven.

Standaard set iconen beschikbaar

AllSolutions heeft een standaard set met iconen laten maken waarmee je zelf een icon-based startpagina kunt samenstellen. Zo kun je het gebruiksgemak van je omgeving verder vergroten.

De iconen zijn voor je beschikbaar in blauw, groen, oranje en grijs. Daarnaast er is ook een versie waarbij je iconen naar een kleur van je eigen huisstijl kunt aanpassen. Via deze link kun je de iconen van je keuze vanuit het AllSolutions klantportal downloaden.

E-mailsjablonen in 2020 stijl

Wanneer er gemaild wordt vanuit je omgeving wordt standaard gebruik gemaakt van de E-mailsjablonen (MMAILS) die in je omgeving aanwezig zijn. Met de komst van de nieuwe 2020 user interface zijn deze sjablonen nu ook in een moderner en frisser jasje gestoken!

Omdat in 99% van de situaties de e-mailsjablonen in je omgeving zijn gepersonaliseerd met je eigen logo en disclaimer tekst, worden de aangepaste sjablonen niet automatisch meegeleverd met een nieuwe release. Ook deze sjablonen zijn beschikbaar in de kleuren blauw, groenoranje en grijs, zowel in het Nederlands als in het Engels. Je kunt de sjablonen van je keuze zelf via deze link vanuit het klantportal downloaden. Het sjabloon kun je vervolgens aanpassen aan je eigen huisstijl en daarna uploaden in je omgeving.

Hulp nodig?

Natuurlijk ondersteunen we je graag bij het uitrollen van de nieuwe e-mailsjablonen in je omgeving. Heb je hulp nodig bij het aanpassen van de sjablonen aan je eigen huisstijl? Neem dan contact op met je vaste consultant.