Migratie naar de public cloud succesvol afgerond

signpost-with-public-cloud-wording

Begin 2021 zijn we gestart met de migratie van alle klantomgevingen naar de public cloud. Deze migratie is geheel volgens planning per 1 juli succesvol afgerond. 

Het overstappen naar de public cloud biedt een aantal belangrijke voordelen:

Altijd de nieuwste technologie
Public clouds maken gebruik van de nieuwste technologie en lopen voorop in innovaties.
Schaalbaarheid
Verder is schaalbaarheid en flexibiliteit een tweede voordeel. Het biedt de mogelijkheid om snel capaciteit toe te voegen als dit nodig is.
Continuiteit
Continuïteit en redundantie zijn sneller en makkelijker te waarborgen. Daarmee zijn high availability en disaster recovery goed geregeld.
Veiligheid
En op het gebied van beveiliging biedt de public cloud voordelen. Er wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technologie op het gebied van gegevensversleuteling en verificatie.

We zijn trots op deze mooie prestatie van ons technische team bestaande uit Yorick, Henk en Aron, ondersteund door externe technische experts Ronald en Roland, en Paola die alle communicatie en nazorg rondom de migraties heeft verzorgd. En natuurlijk bedanken we ook alle klanten voor hun inzet en medewerking om de migraties van hun omgevingen mogelijk te maken. Daarbij hebben we gezamenlijk geleerd van de vragen die onze security officers Paul en Joost hebben beantwoord.

Met de stap naar de public cloud hebben we een uitstekende basis om nieuwe ontwikkelingen te begeleiden. We zien de toekomst dan ook met vertrouwen tegemoet!