Maatregelen AllSolutions rond de coronacrisis

Nu heel Nederland te maken heeft met de gevolgen van het coronavirus, houden wij je via deze pagina op de hoogte van de maatregelen die AllSolutions heeft getroffen.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers heeft allereerst de hoogste prioriteit. We doen er dan ook alles aan om klanten, partners en werknemers zo goed mogelijk te beschermen en te helpen. We volgen de gang van zaken op de voet en houden ons aan het beleid van het RIVM en de overheid. Daarnaast doen we er natuurlijk ook alles aan om de service die klanten van ons gewend zijn, te continueren. En gelukkig kan dat ook.

Op 15 maart maakte de Nederlandse regering extra maatregelen bekend om de verspreiding van het coronavirus (COVID-19) zoveel mogelijk te beperken. Daarop hebben we ook onze richtlijnen bijgesteld. Dit betekent dat tot en met 6 april 2020 de volgende maatregelen van kracht zijn:

  • Uitgangspunt is dat alle AllSolutions medewerkers de verantwoordelijkheid blijven nemen om het risico op besmetting zoveel mogelijk te voorkomen door de richtlijnen te volgen.
  • Onze medewerkers hebben alle vrijheid en mogelijkheden om vanuit huis te werken.
  • Zakelijk reizen wordt waar nodig door onze medewerkers beperkt en in plaats daarvan vinden vergaderingen zoveel mogelijk online plaats via Google Hangouts of vergelijkbare communicatiemiddelen.
  • Zakelijk reizen naar gebieden of klanten waarvan bekend is dat er een verhoogd risico is, is niet toegestaan.
  • Interne evenementen en grotere vergaderingen die niet noodzakelijk zijn, worden verplaatst naar een latere datum of vinden online plaats.
  • Onze medewerkers worden regelmatig gewezen op de landelijke richtlijnen die verspreiding van het coronavirus voorkomen, zoals het belang van goede handhygiëne, het hoesten in de elleboog, etc.

Omdat alle systemen van AllSolutions online werken, kunnen medewerkers van AllSolutions ook op afstand prima werken. De maatregelen die wij hebben genomen, hebben naar verwachting dan ook slechts beperkte impact op de dagelijkse gang van zaken. Zowel organisatorisch als technisch is AllSolutions uitstekend uitgerust om alle processen rondom de software, support, dienstverlening en communicatie op het niveau te houden dat klanten van ons gewend zijn.

Zijn er binnen je organisatie beperkingen opgelegd die van invloed zijn op de levering van onze producten en diensten? Dan houden we daar uiteraard rekening mee en helpen je op weg.

Heb je vragen over de AllSolutions dienstverlening? Neem dan gerust contact op met je vaste contactpersoon. Of benader via het AllSolutions klantportal de supportdesk.

We bevinden ons met zijn allen in een situatie die we nog niet eerder hebben meegemaakt. Bij alle onzekerheden die er zijn, zien wij het als onze taak om samen met onze klanten oplossingsgericht en zo praktisch mogelijk te werken. Zo kunnen we samen werken aan een veilige en stabiele levering van de AllSolutions producten en diensten en deze blijvend garanderen.

Natuurlijk volgen we de stand van zaken op de voet. Mochten er wijzigingen zijn in de genomen maatregelen naar aanleiding van de besluiten die op 19 mei worden bekendgemaakt, dan zullen wij je via deze website informeren.

 

Jan van Wijngaarden
Managing Director AllSolutions

 

 

De informatie op deze pagina wordt regelmatig bijgewerkt op basis van de meest recente informatie en richtlijnen vanuit het RIVM en de overheid.