In memoriam: Paul Haagsma

Op 18 maart 2019 is onze collega Paul Haagsma overleden op de leeftijd van 57 jaar. Afgelopen vrijdag werd hij getroffen door een zwaar herseninfarct. We zijn allen diep geraakt en aangeslagen door het plotselinge overlijden van Paul. Wij kennen hem als een fijne collega die altijd opgewekt en vol overgave zijn werk deed.

Paul heeft in de bijna 15 jaar waarin hij voor AllSolutions werkte een belangrijke bijdrage geleverd aan het ontwikkelproces. Paul had een scherp oordeel en een groot gevoel voor rechtvaardigheid. Daarbij was de balans tussen werk en privé voor hem van groot belang. Elke dag stipt van half 8 tot 4 uur was hij present en daarna was het tijd voor zijn andere passies, waaraan hij veel plezier beleefde.

Naast zijn werk bij AllSolutions was Paul een fervent orgelspeler. Daarnaast was Paul de ontwikkelaar van het treinbesturingsprogramma ‘Koploper’, waarvan al ruim 20 jaar veel gebruikers kunnen meegenieten.

Wij nemen afscheid van Paul met groot respect voor wie hij was en wat hij heeft gedaan. Hij zal door ons allen worden gemist. We wensen Corrie, Bob en alle andere dierbaren veel sterkte toe bij dit enorme verlies.