Het relatiebeheer van VeiligheidNL is aanmerkelijk versterkt door CRM-oplossing van AllSolutions

VeiligheidNL zet zich al meer dan 30 jaar in om het aantal ongevallen in Nederland te verlagen. De organisatie monitort alle ongevallen in Nederland en ontwikkelt programma’s om veilig gedrag effectief te stimuleren – daar waar dat nodig is. Ze stimuleert mensen op een positieve manier in hun dagelijks handelen veilig gedrag als van nature in te bouwen.

Na een volledige herinrichting van het financiële systeem en projecten module in AllSolutions, heeft VeiligheidNL ervoor gekozen ook haar huidig maatwerksysteem voor Customer Relationship Management (CRM) te vervangen door een CRM-oplossing, die tevens beschikbaar is in de cloud. Een oplossing waarmee de organisatie altijd en overal toegang heeft tot haar relatiebeheer. Als tweede doelstelling moet het nieuwe CRM-systeem een bijdrage leveren aan het thema ‘klantgerichtheid’.

´Met de CRM-oplossing van AllSolutions is het relatiebeheer van VeiligheidNL aanmerkelijk versterkt,´ aldus Peter van Bemmel, Manager Finance en ICT van VeiligheidNL. Benieuwd naar het verhaal van VeiligheidNL en hun keuze voor AllSolutions? Lees hier de volledige klantcase: https://www.allsolutions.nl/klantcases/veiligheidn…