Eerstvolgende release in november 2020

De basisscholen zijn weer open, op de sportvelden rolt de bal en we kunnen weer het terras op. Langzaamaan kruipt Nederland uit de intelligente lockdown. En er wordt voorzichtig weer opgestart met nieuwe regels die de 1,5 metersamenleving met zich meebrengt.

Never let a good crisis go to waste…

Churchill deed ooit de prikkelende uitspraak dat je een crisis vooral ook moet gebruiken als aanleiding om dingen aan te pakken en/of te verbeteren. We zien dit terug bij onze klanten waar de coronacrisis aanleiding is om te kijken hoe je efficiënter kunt gaan werken. Daarnaast wordt deze tijd ook gebruikt om de nieuwe AllSolutions 2020 user interface uit te rollen binnen veel organisaties.

Eerstvolgende upgrade in november 2020

Als logisch vervolg hierop is uit de markt het verzoek gekomen om de komende periode de frequentie van de upgrades op een wat lager pitje te zetten. Natuurlijk komen we jullie hierin graag tegemoet! Daarom is besloten om de releases die gepland stonden voor juli en september, door te schuiven.

Dit betekent dat de eerstvolgende upgrade naar versie 20.0.05 in november in gang gezet zal gaan worden. Op deze manier geven we jullie alle tijd en ruimte om aandacht te besteden aan de onderwerpen die nu binnen je organisatie prioriteit hebben. En ook binnen AllSolutions zullen we deze periode gebruiken om een aantal grotere onderwerpen op te pakken.

Goed om te weten: De upgrades naar de laatste versie 20.0.04 (mei 2020) worden de komende tijd nog wel in gang gezet en/of afgerond voor zover dit nog niet heeft plaatsgevonden.

Doorontwikkeling ‘AllSolutions 2020’

De komende tijd zitten wij natuurlijk niet stil. Zo wordt er bijvoorbeeld hard gewerkt aan het verder verbeteren van de user experience. Tijdens de klantendag op donderdag 17 september vertellen we je graag welke nieuwe features aan AllSolutions 2020 zijn toegevoegd.

Vóór januari overstappen naar ‘2020’

De ‘classic’ interface kun je dit jaar nog gebruiken. Daarna wordt deze stopgezet. Ben je nog niet overgestapt naar de nieuwe ‘2020’ user interface? Dan vragen we je om dit de komende periode alsnog te doen, in ieder geval vóór januari 2021.

Heb je hulp nodig bij het overstappen? Schrijf je dan in voor een van de 2020 introductie workshops, waarin je leert hoe je dat zelf snel en eenvoudig kunt regelen. Vol is vol!