Eerste 2020 introductie workshop een succes!

Op woensdag 15 januari vond de eerste 2020 introductie workshop plaats bij AllSolutions in Woerden. Drie klanten hebben deze ochtend kennis gemaakt met de 2020 user interface.

Tijdens de workshop leerden de deelnemers hoe je gebruikers gemakkelijk stap-voor-stap kunt overzetten naar 2020. Ook kregen ze uitleg hoe je een bijbehorende skin kunt opbouwen op basis van de eigen huisstijl, inclusief afbeeldingen, logo’s en een favicon.
Daarnaast werd aandacht besteed aan het samenstellen van een icon-based startpagina, waarmee je het gebruiksgemak van je omgeving verder kunt vergroten.

De reacties waren enthousiast. De deelnemers vonden het prettig om de uitleg direct in de praktijk te kunnen brengen en een professionele skin in hun eigen omgeving te kunnen aanmaken. En tegelijkertijd vragen daarover te kunnen stellen als ze ergens op vastliepen. Ook de mogelijkheden van de icon-based startpagina werden erg gewaardeerd. En de deelnemers gaven aan dit binnen hun organisatie direct te willen gaan inzetten.

De workshop werd overall beoordeeld met maar liefst een 9! We kijken dan ook terug op een geslaagde eerste workshop.

Neem ook deel aan een 2020 workshop!

2020 biedt meer mogelijkheden om AllSolutions aan te passen naar je huisstijl. Wil je weten hoe? Of heb je hulp nodig bij het overstappen? Schrijf je dan ook in voor een 2020 introductie workshop. De volgende workshops staan gepland op:

  • Woensdag 11 maart
  • Woensdag 8 april

Schrijf je hier in!