Company Challenge – Aflevering 1 – Boeien & Groeien

Company Challenge - Boeien & Groeien

De Company Challenge is een co-creatie van AllSolutions en New Business Radio. Iedere aflevering gaan we in op een actueel business thema. In de eerste aflevering gaan we in op het thema boeien en groeien. We hebben het dan met name over de uitdagingen die de huidige arbeidsmarkt met zich mee brengen. Hoe jij als werkgever met een effectieve personeelsstrategie van deze uitdagingen juist een kans, en het verschil, kunt maken.

Vanuit AllSolutions vertelt Corné Suikerbuik, manager talent hoe de organisatie persoonlijke groei organiseert en zodoende in staat is in een competitieve markt toch de juiste mensen te selecteren. Maar zeker ook de collega’s die al wat langer werkzaam zijn, perspectief te bieden voor persoonlijke groei. Martin de Vries, HR Manager bij Bazalt Groep, belicht dit thema vanuit zijn praktijk. Wat komt Bazalt hierin tegen en hoe voelen mensen zich thuis bij de club, ondanks de beperkingen die Covid-19 met zich meebrachten.

Robert Vlekke, Managing Director bij Online Talentmanager, geeft als specialist op dit vakgebied zijn visie op hoe je bijvoorbeeld om kan gaan met stagnatie en hoe je organisaties weer in beweging kunt krijgen.