AllSolutions zet de volgende stap in de groei van de onderneming als onderdeel van DIAS Group

Woerden, 16 januari 2023 – Softwareleverancier AllSolutions heeft zich aangesloten bij DIAS Group. Hiermee zet de organisatie de volgende stap in haar groeistrategie. AllSolutions helpt projectgestuurde organisaties succesvol te worden door met online bedrijfssoftware grip te bieden op bedrijfsprocessen. AllSolutions biedt een modern schaalbaar ERP-systeem in de cloud voor ondernemingen die al hun bedrijfsprocessen vanuit één applicatie willen beheren.

Jan van Wijngaarden, Managing Director AllSolutions: “AllSolutions is een modern en toekomstbestendig softwareplatform met een vooraanstaande positie in de branches waarin we actief zijn en met een heldere visie op de toekomst. Met de DIAS Group hebben we in één klap een groep zusterbedrijven met vergelijkbare uitgangspunten. We kunnen zowel op commercieel als technisch vlak elkaar versterken, terwijl de bedrijven in de groep, dus ook AllSolutions, zelfstandig blijven werken vanuit hun eigen kracht. Voor onze klanten betekent dit dat we nog sneller dan ze gewend zijn in kunnen spelen op wat zij nodig hebben om nog succesvoller te kunnen zijn.” 

Ruud van der Kruk, CEO DIAS Group: “DIAS Group bestaat uit een groeiende groep bedrijven met dezelfde kenmerken. Het zijn stuk voor stuk de meest ondernemende en innovatieve bedrijven in hun marktsegment. AllSolutions past hier naadloos in. Het is een modern bedrijf met een innovatieve online bedrijfssoftware in de cloud voor projectgestuurde organisaties en daarmee zeer succesvol in een aantal specifieke branches. We zijn trots dat zij de DIAS Group versterken.“

DIAS Group is sinds 3 jaar een innovatieve start-up met meer dan 40 jaar ervaring in de verschillende branches waarin zij opereert. DIAS Group bestaat nu uit DIAS Software, Online Group, My TP, Finly, FinConnect, Hyarchis, Intersoftware met o.a. Adviesbox, Dapas en nu dus ook AllSolutions.

Jan van Wijngaarden, Managing Director AllSolutions vervolgt: “Onze focus op (semi)overheden (zoals waterschappen), handel-, service en verhuurorganisaties als ook projectgestuurde organisaties blijft onveranderd waarbij we koers houden als het gaat om de verdere professionalisering van industriestandaarden en klantcommunities binnen deze segmenten. We kijken verder nadrukkelijk hoe oplossingen van onze collega bedrijven in de DIAS Group nu en in de toekomst, van toegevoegde waarde kunnen zijn voor onze ambassadeurs en doelmarkten.”

Voor meer informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen met Dietha de Bruin, Marketing Manager DIAS, via telefoon 06 14 72 30 94 of dietha.de.bruin@dias.nl of met Corné Suikerbuik, Manager Marketing & Talent AllSolutions, via telefoon 06 57 64 33 04 of c.suikerbuik@allsolutions.nl.

Over DIAS Group
Wij ontwikkelen met meer dan 175 ondernemende en enthousiaste collega’s bedrijfssoftware voor uiteenlopende markten, waaronder de verzekerings- en hypothekenbranche, accountancy en (semi)overheden (zoals waterschappen), handel-, service-, verhuurorganisaties en projectgestuurde organisaties. We werken met de nieuwste bewezen technologieën en passen onze software continu aan op de ontwikkelingen en vraag van de dynamische en complexe markten waarin we actief zijn. 

Het managementteam bestaat uit Nederlandse ondernemers en managers met een bewezen track record op het gebied van ontwikkelen en vermarkten van plug & play SaaS software. DIAS Group creëert door investeringen in de bestaande productontwikkeling en acquisities een groep innovatieve en ondernemende bedrijven, die in hun markten het verschil voor hun klanten maken. Het huidige managementteam heeft naast ervaring in de verschillende markten ook uitgebreide kennis en ervaring van cloud-softwareontwikkeling.

Naast DIAS Software zijn Online Groep, My TP, Hyarchis, Dapas, Finly, FinConnect en Intersoftware met o.a. Adviesbox onderdeel geworden van DIAS Group. Meer over DIAS Group: www.dias.group