AllSolutions stelt Jan van Wijngaarden aan als nieuwe Managing Director

Woerden, 27 februari 2019 – Recent is Jan van Wijngaarden aangesteld als nieuwe Managing Director van AllSolutions. Hij wordt binnen GAV International verantwoordelijk voor de dagelijkse processen van AllSolutions, naast Leo Koster en Wout Klok die verantwoordelijk zijn voor respectievelijk VOGSY en GeeFirm.

In zijn functie gaat Jan zich naast algemeen management met name bezighouden met customer success, innovatie en business development. Inmiddels zit hij al even op zijn plek. Hij is enthousiast over de afgelopen tijd. “Ik voel mij als een vis in het water bij AllSolutions, waar we nauw samenwerken met onze klanten”, zegt Jan.

Ervaring optimaal benutten

De nieuwe Managing Director heeft meer dan 25 jaar ervaring in de IT, onder andere op het gebied van financiële projectsoftware. Hij bekleedde verschillende (management)functies bij organisaties als HR2day, Unit4 en Exact. Die ervaring gaat hij nu inzetten bij AllSolutions. “In al die jaren heb ik geleerd dat het goed runnen van een bedrijf dat zelf software ontwikkelt én implementeert een aparte tak van sport is. In deze rol kan ik mijn ervaring optimaal benutten. En ik word daarbij ondersteund door de enorme kennis en expertise van de medewerkers van AllSolutions”, aldus Jan.

Een goede klik

Leo Koster, CEO van GAV International, is verheugd met de aanstelling van Jan. “Vanaf onze eerste ontmoeting hebben Jan en ik een klik. Het is heerlijk als je aan een half woord genoeg hebt om elkaar te begrijpen. Zijn uitgebreide ervaring op het gebied van (financiële) software en ambitieuze instelling maken hem de juiste persoon op deze plek. De realisatie van de groeidoelstellingen voor AllSolutions leg ik met een gerust hart bij Jan neer. Dat geeft mij de gelegenheid me meer te richten op nieuwe initiatieven als onze zusteronderneming VOGSY.”