AllSolutions introduceert verlengstuk op 2020 userinterface voor het werken met Apps

AllSolutions laat zich eenvoudig koppelen met apps en systemen van andere leveranciers. Om dit optimaal te ondersteunen, introduceert AllSolutions de APP-User licentie. In combinatie met de vernieuwde 2020 interface kan elke organisatie medewerkers, klanten, partners, leden en andere stakeholders een perfecte gebruikerservaring bieden.

Uit uiteenlopende onderzoeken blijkt dat steeds meer organisaties hun centrale ERP-omgeving willen koppelen met andere oplossingen, systemen of zelf ontwikkelde apps. Met name de integratie met no- en low-code apps groeit in populariteit. Analist Gartner verwacht dat in 2024 maar liefst 65% van alle ontwikkelingscapaciteit gebruikt wordt voor het bouwen van no- en low-code apps. Het resultaat van die beweging is een hecht geïntegreerd IT-landschap. Binnen dat landschap faciliteert één enkele bron – AllSolutions 2020 – de communicatie en data-uitwisseling. Op die manier ontstaat één enkele versie van de waarheid. Dankzij die ‘single source of truth’ vermindert de kans op fouten en neemt de efficiëntie van de organisatie verder toe.

Om optimaal te voorzien in die groeiende behoefte introduceert AllSolutions de APP-User, een licentie voor het koppelen van apps met AllSolutions. Met behulp van deze licentie maken organisaties de functionaliteiten en gegevens in AllSolutions eenvoudig beschikbaar voor nog grotere groepen gebruikers.

Perfecte aanvulling op AllSolutions 2020

“Recent introduceerden we AllSolutions 2020”, vertelt Jan van Wijngaarden, algemeen directeur van AllSolutions. “Onze nieuwe, verbeterde en zeer gebruiksvriendelijke user interface maakt het nóg eenvoudiger om met AllSolutions te werken. Met de APP-User, die als basis de REST-API technologie kent, stellen we organisaties in staat om de vele mogelijkheden van AllSolutions ook te ontsluiten via de interfaces van andere apps. Klanten kunnen ál hun medewerkers, afnemers, leveranciers, leden, partners en andere stakeholders laten profiteren van de kracht van AllSolutions. Iedereen krijgt de best passende gebruikerservaring.”

Betaalbare oplossing met grote impact

Een APP-User kan in principe toegang krijgen tot de meeste gegevens en functionaliteiten in AllSolutions. De prijs voor een APP-User licentie bedraagt de helft van de prijs van een ‘gewone’ gebruikerslicentie met vergelijkbare rechten. Jan van Wijngaarden: “Een groot voordeel van deze licentie is transparantie. Onze klanten hebben nu een exact beeld van de kosten die gemoeid zijn met de integratie van uiteenlopende oplossingen met AllSolutions. Wanneer iemand bijvoorbeeld overweegt te investeren in een low-code platform of in een andere applicatie is de business case snel te maken.”

Meer weten?

Wij helpen je graag bij het bepalen van de meest optimale samenstelling van reguliere users en APP-Users voor jouw organisatie. Ook denken we graag mee over de manier waarop je jouw apps kunt integreren met AllSolutions. Ons team staat klaar om alle inhoudelijke en technische vragen te beantwoorden.