AllSolutions introduceert kwartaalreleases

De aanwezigen op de klantendag in september hadden het al gehoord: Vanaf 2021 gaat AllSolutions over naar kwartaalreleases van de software. Dit betekent dat je voortaan elke drie maanden een nieuwe versie van ons kunt verwachten. 

Van doorgeschoven upgrades in 2020

Als vervolg op de coronasituatie was eerder al het verzoek uit de markt gekomen om de frequentie van de upgrades op een wat lager pitje te zetten. Daaraan zijn we tegemoet gekomen door dit jaar een tweetal geplande releases door te schuiven naar het najaar.

Op verzoek van klanten, onder andere als feedback in het klanttevredenheidsonderzoek (KTO), hebben we het upgradeproces verder onder de loep genomen en zijn we tot deze aanpassing gekomen. 

Naar upgrades per kwartaal in 2021

Vanaf 2021 introduceren we een releaseplanning waarbij elk kwartaal een nieuwe versie wordt uitgebracht, oftewel een winter-, voorjaar-, zomer- en herfstrelease. Dit betekent in de praktijk dat de upgrades in gang gezet gaan worden in de maanden januari, april, juli en oktober.

Op deze manier zorgen we voor meer rust en geven we jullie alle tijd en ruimte om aandacht te besteden aan de onderwerpen die binnen je organisatie prioriteit hebben.