Hrm-webinar

AllSolutions en ICT Netherlands lanceren OnTime app voor razendsnelle urenregistratie

AllSolutions lanceert in samenwerking met ICT Netherlands OnTime. Met deze webapplicatie kunnen medewerkers eenvoudig en snel uren registreren, onkosten declareren en verlof opnemen. “Uren schrijven, is niemands favoriete bezigheid”, zegt Jan van Wijngaarden, Managing Director bij AllSolutions. “Het is van groot belang dat uren schrijven, maar ook declareren van onkosten en aanvragen van verlof goed gebeurt, omdat in veel gevallen de bedrijfsvoering ervan afhankelijk is. Hoe eerder een werknemer bijvoorbeeld zijn of haar gewerkte uren registreert, hoe sneller de financiële afdeling kan factureren. Dat betekent dat er sneller geld binnenkomt”, vervolgt Van Wijngaarden. “Om die administratieve taken eenvoudiger, sneller en leuker te maken voor werknemers, hebben we samen met ICT Netherlands OnTime ontwikkeld.”

OnTime de app voor urenregistratie

Veilige integratie met AllSolutions

In de responsive webapplicatie kunnen medewerkers via hun smartphone, tablet of laptop gewerkte uren registreren, onkosten declareren en vrije dagen opnemen. “Gewoon vanaf de bank”, vertelt Van Wijngaarden. “Allemaal in een intuïtieve interface mét Single Sign-On, en volledig en veilig gekoppeld met onze online bedrijfssoftware AllSolutions.” Door die koppeling kunnen medewerkers hun uren registreren op de projectnummers en -fases die ze in AllSolutions ook gebruiken. Alle data komt dus rechtstreeks uit het systeem, met als grote voordeel dat de app zelf geen data opslaat.

Eenvoudiger werken voor medewerkers

De softwareleverancier uit Woerden creëerde de applicatie samen met ICT Netherlands, een software integrator die innovatieve oplossingen levert en al sinds 1993 klant is van AllSolutions. “We zijn trots dat we dit product in co-creatie met AllSolutions hebben gemaakt”, vertelt Almando Coutinho, Business Consultant Data Analytics bij ICT Netherlands. “Onze 1.500 medewerkers profiteren zelf al van de app. We kijken er naar uit om ook andere organisaties te helpen om het werk van hun medewerkers eenvoudiger te maken. Zo zorgen we voor meer tevreden medewerkers, tevreden klanten én tevreden finance afdelingen.”

Wil je meer weten of zelf ervaren hoe eenvoudig je uren registreert met OnTime? Neem contact op met Raymond via het nummer 06 82 06 85 63 of per e-mail naar r.vandenboogaart@allsolutions.nl

Meer over OnTime

Gerelateerde artikelen