AllSolutions en Goede Doelen Nederland starten waardevol partnership

AllSolutions en Goede Doelen Nederland hebben het startschot gegeven voor een partnership. De leverancier van online bedrijfssoftware en de brancheorganisatie van goede doelen willen samen de in Nederland gevestigde goede doelen helpen om nóg meer impact te maken. 

AllSolutions ondersteunt NGO’s met online bedrijfssoftware, zodat die organisaties ondernemender kunnen opereren door processen slimmer in te richten, optimale samenwerking te stimuleren en voor transparantie richting donoren en overheden te zorgen. Op die manier zorgt AllSolutions ervoor dat NGO’s tijd overhouden om te werken aan wat écht belangrijk is: zorgen voor een betere wereld. Om die missie kracht bij te zetten, ging AllSolutions recent een partnership aan met brancheorganisatie Goede Doelen Nederland.

Eenvoudig zorgen voor transparantie

“Goede doelen hebben transparantie hoog in het vaandel staan”, vertelt Arjan Dekker, Hoofd Bedrijfsvoering en Financiën bij Goede Doelen Nederland. “Binnen onze sector is afgesproken om de samenleving op eenduidige wijze inzicht te geven in inkomsten, uitgaven, doelbesteding en resultaten. Zo weten donateurs en anderen die daar belang aan hechten snel hoe goede doelen hun bijdrage besteden en wat de impact daarvan is”. Goede Doelen Nederland helpt haar ruim 190 leden door kennis- en kwaliteitsontwikkeling, een uitgebreid dienstenaanbod én door betrouwbare leveranciers te selecteren. Dekker: “Om transparant te zijn, is het belangrijk dat goede doelen de processen en systemen die dat ondersteunen goed op orde hebben. Een betrouwbare en kundige partner als AllSolutions kan onze leden daar uitstekend bij helpen.”

Impact succesvol aantonen

“Met Goede Doelen Nederland hebben we een sterke partner gevonden in onze missie om goede doelen te helpen bij het realiseren van een efficiënte bedrijfsvoering”, zegt Jan van Wijngaarden, Managing Director van AllSolutions. “We hebben inmiddels ruime ervaring in de wereld van NGO’s. Daarom weten we dat daadwerkelijk impact maken al ingewikkeld genoeg is. Om die reden willen we leden van de brancheorganisatie ondersteunen in het slimmer inrichten van processen en systemen, zodat ze makkelijker transparant kunnen zijn en hun impact succesvol kunnen aantonen. Dat doen we met onze software AllSolutions, maar bijvoorbeeld ook met Promeva, dat we recentelijk hebben overgenomen.” Promeva is gebruiksvriendelijke software waarmee NGO’s makkelijk en gestructureerd kwalitatieve en kwantitatieve gegevens kunnen delen over programma’s en projecten, ook in IATI-formaat.

Win-winsituatie voor alle goede doelen

“Wij zoeken altijd naar partners die werkelijk waarde toevoegen voor onze leden”, laat Dekker weten. “AllSolutions biedt eigen online software én ondersteuning via korte lijnen. Daarnaast zijn ze ook bereid om hun systeem door te ontwikkelen naar de behoeften van onze sector. Dat vinden we heel positief. En doordat AllSolutions samenwerkt met onze leden bouwen ze continu kennis op waar andere leden ook weer profijt van hebben. Kortom, een win-winsituatie.”

Korting voor leden van Goede Doelen Nederland

Onderdeel van het partnership tussen AllSolutions en Goede Doelen Nederland is een vaste korting voor leden van de brancheorganisatie. In het kader van dit Goede Doelen Nederland-programma krijgen leden standaard 25 procent korting op de software die ze afnemen bij AllSolutions.

Meer weten over onze partners?