AllSolutions Beste Werkplek 2022

Tevreden medewerkers zorgen voor tevreden klanten. Al jarenlang onderzoeken wij de tevredenheid van onze klanten, maar hoe tevreden zijn eigenlijk onze medewerkers? In welke mate zijn ze ambassadeur van AllSolutions? Wat gaat er goed en wat kan beter? En, hoe blij zijn ze met hun werk? Dát waren onderwerpen van onderzoek tijdens de FanScan, een medewerkerstevredenheidsonderzoek uitgevoerd in oktober door de FanFactory. 

En wat blijkt? Met een deelname van 100%, alle medewerkers hebben van zich laten horen, heeft AllSolutions de titel ‘Beste Werkplek 2022’ verdiend in de categorie Zakelijke Dienstverlening. Daar zijn we maar wat trots op! Jan van Wijngaarden, Managing Director AllSolutions: “Dit onderzoek is voor mij de bevestiging dat AllSolutions loyale én bevlogen medewerkers heeft die met trots en plezier dagelijks aan de slag gaan voor onze klanten.”  

Corné Suikerbuik, manager Talent AllSolutions vervolgt: “Ik ben blij met de mooie rapportcijfers die medewerkers aan AllSolutions en hun werk geven. Een mooi compliment en het vertrekpunt om medewerkerstevredenheid, één van de speerpunten van ons HR-beleid, te vertalen naar concrete acties. We gaan graag aan de slag met de feedback van onze medewerkers, bijvoorbeeld op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, en hopen het resultaat hiervan te zien bij de volgende meting in het 4e kwartaal van 2022.”