Ledenorganisaties

Leden binden door (online) samenwerken en kennis delen

AllSolutions kent als geen ander de uitdagingen waar je als vereniging mee te maken hebt. Doordat wij een diversiteit aan ledenorganisaties als klant bedienen, snappen we dat een actueel thema bijvoorbeeld is dat je je leden niet alleen onderling wil verbinden, maar ook dat je meer binding met je leden wenst. De software van AllSolutions waarin (online) samenwerken en kennis delen centraal staat, helpt je hierbij.

Meer weten?

Ledenadministratie en interactie centraal

AllSolutions, de software voor verenigingen, is een geïntegreerde, online cloud-oplossing. De software stelt de ledenadministratie centraal en biedt je talloze mogelijkheden voor interactie met en tussen leden. Bijvoorbeeld dankzij modules voor leden-, content- en documentmanagement. Je hebt alles wat je nodig hebt voor het inrichten van websites. En wat te denken van een uitgebreid ledenportaal? Je leden hebben altijd en overal toegang tot de juiste informatie. Zodat je als vereniging volop werk kunt maken van interactie. Van communicatie. Van écht samenwerken.

Snel en veilig bij informatie

Met AllSolutions, de software voor verenigingen, koppel je een online aanmelding direct aan een digitaal persoonsgebonden dossier. Je geeft leden veilig en snel toegang tot hun gegevens en biedt ze de mogelijkheid om eenvoudig informatie op te vragen.

"Leden kunnen via mijn HZC zelf informatie raadplegen, gegevens muteren en zich online inschrijven."

René van der Steen Voorzitter Het Zwarte Corps
Specifiek voor ledenorganisaties

Top 3 functionaliteiten

Meer binding met én tussen je leden? Dit zijn de belangrijkste functionaliteiten van AllSolutions die daarvoor zorgen.

Meerdere facturatieschema´s

Verschillende afspraken voor diverse (groepen) leden naast elkaar in één systeem, zoals eerste jaar gratis lidmaatschap, leeftijdskorting en erelidmaatschap. Grote groepen leden in één keer factureren of incasseren.

Geïntegreerde eventmodule

In één opslag 360 graden inzicht in je evenement; van opbrengsten en kosten tot inschrijvingen en afmeldingen. Relevante documenten beschikbaar stellen via een portaal.

Gerichte doelgroepbenadering

De juiste boodschap bij de juiste leden, dan maak je het verschil. Meervoudige selecties kunnen maken op basis van één of meerdere kenmerken van je leden, en deze groep de informatie sturen die relevant is.

Samen in gesprek

Advies op maat?

Wil je graag weten hoe AllSolutions je verder kan helpen? We gaan graag met je in gesprek.

Logo
Logo
Logo
Logo
Klantcases

Klanten aan het woord

Veel van onze klanten werken al jaren met AllSolutions. Lees in de klantcases wat hun uitdagingen waren en hoe ze die met AllSolutions hebben opgelost.

Nieuws

Blijf op de hoogte

Leden van HZC zelf in controle over informatie met AllSolutions
Bekijk video
AllSolutions introduceert verlengstuk op 2020 userinterface voor het werken met apps
Bekijk bericht
Terugblik op de AllSolutions klantendag 2020
Bekijk een impressie van de dag
NKC heeft dankzij AllSolutions altijd zicht op de belangrijkste KPI’s
Bekijk bericht
Samen in gesprek

Meer weten? Neem contact op met Corné.