Op koers

Terugblik AllSolutions Klantendag 2023

Klantendag 2023

Welkom aan boord!

Het startschot van de AllSolutions Klantendag 2023 werd gegeven met een warm welkom voor alle deelnemers, compleet met een exclusieve rondleiding op het legendarische vlaggenschip van de Holland-Amerika Lijn, de SS Rotterdam. Het schip dat talloze verhalen herbergt van passagiers die hun persoonlijke koers hebben omgegooid. Een unieke kans voor de deelnemers om de geschiedenis van dit schip te ervaren en zich te laten inspireren door verhalen van moed en avontuur.

En route

AllSolutions Strategie: op koers

Tijdens de Klantendag werd de strategische koers van AllSolutions uitgestippeld door Managing Director Jan van Wijngaarden. Het eerste jaar onder Blinqx (voorheen DIAS Group) werd besproken, en er werden spannende plannen voor het komende jaar onthuld. Een nieuwe koers die voor verrassingen kan zorgen!

AI in begrijpende taal

Jolanda ter Maten

De Klantendag bood ook een diepgaand inzicht in actuele businessthema's met twee vooraanstaande gastsprekers. Jolanda ter Maten MSc, trainer, adviseur en auteur, nam het publiek mee in de wereld van Artificial Intelligence (AI) tijdens haar workshop "Artificial Intelligence in begrijpelijke taal." Ze belichtte de kansen die nieuwe technologieën bieden en de impact van AI op onze maatschappij.

De kracht van data

Marc Lammers

Gouden coach Marc Lammers deelde zijn expertise over het winnen van wedstrijden, zowel op het veld als in het bedrijfsleven, met behulp van data. Als voormalig bondscoach van het Nederlandse dameshockeyteam weet hij als geen ander hoe data een cruciale rol kunnen spelen bij het behalen van succes.

De Sunday Foundation

Sander de Kramer

Een hoogtepunt van de dag was de aanwezigheid van Sander de Kramer, journalist en medeoprichter van de Sunday Foundation, een organisatie die kansarme kinderen in Sierra Leone ondersteunt. Tijdens zijn bevlogen keynote ontving Sander de Kramer een cheque van AllSolutions als erkenning voor zijn toewijding aan dit nobele doel. Een emotioneel moment dat het belang van betrokkenheid bij de samenleving onderstreepte. Wil je onderdeel uit maken van onze gedeelde bijdragen aan de Sunday Foundation? Neem dan contact op met c.suikerbuik@allsolutions.nl

Aftermovie

Afsluiting met Borrel

De AllSolutions Klantendag 2023 werd op feestelijke wijze afgesloten met een gezellige borrel, waar de deelnemers de kans kregen om na te genieten van een dag vol inspiratie, inzichten en nieuwe connecties. Een moment om te proosten op een succesvolle dag en op weg te gaan met nieuwe energie en ideeën.

Met deze boeiende mix van activiteiten, strategische inzichten en inspirerende gastsprekers was de AllSolutions Klantendag 2023 een evenement dat de deelnemers niet snel zullen vergeten. We kijken uit naar wat de toekomst brengt en hoe we samen op koers blijven voor succes!

Samen in gesprek

Heb je nog vragen over de klantendag? Neem contact op met Laura.