15 september 2022

AllSolutions Klantendag: Let’s get FIT!

Flexibel om soepel mee te bewegen met iedere verandering. Intelligent dankzij slimme technologie. En Toegankelijk voor klanten én medewerkers. FIT word je als organisatie niet zomaar. Dat is iets waar je naartoe werkt: je maakt een plan, traint ervoor, spijkert je techniek bij en tussentijds meet je om te weten of je jouw doel gaat halen. Je bent continu bezig met verbeteren.

Wij helpen jouw organisatie graag FIT te worden tijdens de AllSolutions Klantendag op donderdag 15 september 2022!

Dit event heeft plaatsgevonden op 15 september 2022

Bekijk een impressie van de dag
Leren

Panelinterviews

Een klantendag is niet compleet zonder dat je van elkaar leert. Tijdens panelinterviews duikt presentatrice Meike de Jong in de uitdagingen en overwinningen van enkele van onze klanten

Inspireren

Brein workouts & gouden keynote

Om het je zo makkelijk mogelijk te maken, hebben we een aantal workouts samengesteld met inspirerende sessies. En uiteraard kun je ook je eigen workout maken. Inspiratie genoeg, kijk maar eens in het programma. De afsluitende keynote is beladen met goud: zevenvoudig Paralympisch kampioene en Chef de Mission Esther Vergeer deelt haar indrukwekkende verhaal!

Amuseren

Clinic Baanwielrennen

De ultieme uitdaging op de AllSolutions Klantendag 2022 is de Challenge Yourself Workout. Spring op de baanwielrenfiets en doe mee met de clinic onder leiding van meervoudig Europees- en Wereldkampioen Kirsten Wild. Let op! We hebben maar een aantal exclusieve plaatsen, vol is vol.

Win een sportclinic

Neem je collega’s mee & win!

Ga jij naar de AllSolutions Klantendag? Zorg dan dat zoveel mogelijk van jouw collega’s zich ook aanmelden. Heb jij de meeste collega’s verzameld? Dan win je een exclusieve padel-, golf- of wielrenclinic voor jouw organisatie! Ook als je maar één collega meeneemt, kun je winnen. Dan ontvang je namelijk een AllSolutions Let’s Get FIT-sportpakket.

Programma


09.30 – 10.00 Ontvangst – ontmoeten
10.00 – 10.15 Welkom
10.15 – 11.00 Strategie AllSolutions
11.00 – 11.15 Korte break
11.15 – 12.30 Studio AllSolutions (klanten voor klanten)
12.30 – 13.30 Lunch – ontmoeten
13.30 – 14.10 Workout Sessie 1 (zie toelichting hieronder)
14.10 – 14.50 Workout Sessie 2 (zie toelichting hieronder)
14.50 – 15.30 Workout Sessie 3 (zie toelichting hieronder)
15.30 – 16.00 Drinks – ontmoeten
16.00 – 17.00 Keynote Esther Vergeer
17.00 – 18.00 Afsluitende borrel

 


Kies jouw workout

Let’s get FIT!

Volg een volledige workout of kies zelf een aantal sessies.

Ontdek de sessies

Volg een volledige workout of kies zelf een aantal inspirerende sessies!


 

Technical Workouts

 

13:30 – 14:10 uur | Gert Dingemanse

Let´s get FIT maar wel veilig (ISAAS autorisatie) door AllSolutions

Vrijwel dagelijks staat het in de krant: privacygevoelige gegevens die op straat liggen. Information Security is een speerpunt bij veel IT-afdelingen van klanten van AllSolutions. Gert Dingemanse (AllSolutions) legt in deze sessie uit hoe je met autorisatie binnen onze oplossing op een praktische manier invulling geeft aan Information Security. Niet alleen ‘as a Service’ maar juist ‘as a Standard.’ 
14:10 – 14:50 uur | Dion van Bladel

Meten = weten (Business Intelligence) door AllSolutions 

Tijdens het ochtendprogramma vertelde Managing Director Jan van Wijngaarden over onze visie op Business Intelligence voor de komende jaren. Een visie hebben en delen is fijn, maar wat betekent dat dan concreet vandaag voor jou als klant? Welke stappen kun je morgen al zetten? Dion van Bladel (AllSolutions) geeft je antwoord op die vragen in deze sessie.
14:50 – 15:30 uur | Paola Zee

Dopamine voor applicatiebeheerders door AllSolutions

Als key-user of applicatiebeheerder vang je de eerstelijns vragen op binnen je organisatie. En zet je punten waar nodig door naar je consultant of de supportdesk. Hoe houd je grip op alles wat er speelt en uitstaat? En hoe houd je het systeem ook op het gebied van beheer up-to-date? Paola Zee (AllSolutions) geeft je een aantal tips om nog slimmer gebruik te maken van de software. Maak in deze sessie onder andere kennis met Easy Update, een nieuwe service die het up-to-date houden van je database een stuk gemakkelijker maakt.
 

Customer Inspiration Workouts

 

13:30 – 14:10 uur | Henk Noordhuis

Customer Fitness CRM (casus Hivos) door Hivos en AllSolutions

Vergis je niet: ook directies van goededoelenorganisaties bespreken steeds vaker de customer journey. Hoe krijgen we inzicht in de pijplijn als het gaat om fondsenwerving? In deze sessie hoor je hoe Hivos inzicht heeft en grip houdt op het ‘commerciële proces’ van de organisatie.
14:10 – 14:50 uur | Susanne van Wonderen en Edwin Stegeman

Employee Fitness HRM door Translink en AllSolutions

Eén van de onontdekte parels van AllSolutions is Human Resources Management. Edwin Stegeman (AllSolutions) en Susanne van Wonderen (Translink) vertellen je waarom het een goed idee is om gebruik te maken van de HRM-functionaliteit van AllSolutions als onderdeel van één geïntegreerd bedrijfsinformatiesysteem. Hoe pak je dat aan? En wat heeft dit Translink opgeleverd? Ontdek het in deze sessie.
14:50 – 15:30 uur | Leslie Goudsmit en Raymond van den Boogaart

User Fitness UX door Bazalt Groep en AllSolutions

In de ochtend heb je al wat kunnen zien van onze visie op User Experience, een perspectief waar je als klant mee naartoe kunt groeien. Ook op dit moment zijn er mogelijkheden om AllSolutions nog meer uitstraling te geven voor eindgebruikers. Raymond van den Boogaart (AllSolutions) en Leslie Goudsmit (namens Bazalt Groep) laten je zien waarom de adoptie van AllSolutions binnen deze organisatie zo hoog is. Zelfs bij gebruikers die minder vaak gebruikmaken van onze oplossing.
 

Directie-/Management Workouts

 

13:30 – 14:10 uur | Robert Vlekke en Corné Suikerbuik

Hoe ‘future fit’ is je organisatie door Online Talent Manager en AllSolutions

Krapte op de arbeidsmarkt, duurzame inzetbaarheid en mentale fitness, een aantal (container) begrippen die op steeds meer directietafels onderwerp van gesprek zijn. De ontwikkeling van onze medewerkers is één van de speerpunten in het strategisch HR-beleid van AllSolutions geworden. In deze sessie vertellen Robert Vlekke (Online Talentmanager) en Corné Suikerbuik (AllSolutions) je hoe wij onze medewerkers boeien en laten groeien.
14:10 – 15:30 uur | Meike de Jong (host) en Jan van Wijngaarden

Directie Round Table

In het ochtendprogramma heeft Jan van Wijngaarden de plannen van AllSolutions voor de komende jaren ontvouwd. In deze Directie Round Table gaat Jan van Wijngaarden, onder leiding van Meike de Jong, op basis van een aantal prikkelende stellingen graag in gesprek met collega directie-/management leden over K2029.
 

Challenge yourself

 

13:30 – 16:00 uur | Baanwielrenster Kirsten Wild

Clinic Baanwielrennen 

Baanwielrenster Kirsten Wild, achtvoudig Europees kampioene en negenvoudig wereldkampioene, leert je tijdens deze unieke clinic de kneepjes van de sport. Ontvang een exclusief AllSolutions-tenue, spring op de fiets en race over de indrukwekkende baan van Omnisport Apeldoorn. Na de clinic is er ook de gelegenheid om te douchen. Er zijn slechts enkele plekken, dus vol is vol.

 


Kies jouw workout

Let’s get FIT!

Volg een volledige workout of kies zelf een aantal sessies.

Toplocatie

Omnisport Apeldoorn

De AllSolutions Klantendag 2022 vindt plaats in Omnisport Apeldoorn, een locatie die topsport ademt. Omnisport vind je op De Voorwaarts 55 in Apeldoorn.

Samen in gesprek

Meer weten? Neem contact op met Laura.