Een geslaagde Expeditie AllSolutions

Terugblik AllSolutions Klantendag 2021

Ontmoeten

Samen op reis

De AllSolutions Klantendag 2021 was een expeditie. Een ontdekkingsreis langs onontgonnen inzichten, nieuw vergaarde kennis en talrijke momenten om van te genieten. In wat hopelijk het staartje is van een bewogen coronatijd, was het extra fijn om zo’n reis samen met elkaar te maken.

Vertrouwde én nieuwe gezichten ontmoetten elkaar in CORPUS, waar iedereen zichtbaar - en op veilige afstand - genoot van elkaars aanwezigheid bij ons jaarlijks evenement. Wij kijken met uitermate veel plezier terug op een geslaagde gezamenlijke expeditie vol positiviteit en inspiratie!

Leren

De toekomst draait om groei

Algemeen directeur Jan van Wijngaarden trapte de dag af in een interview met presentatrice Meike de Jong. Hij keek onder andere terug op de succesvolle verhuizing van AllSolutions naar de public cloud. Ook gaf hij zijn blik op de toekomst. Daarin staat groei van de organisatie én onze software centraal, met speciale aandacht voor business intelligence en user experience.

SAMEN OP DATAREIS

Paneldiscussie met input uit de zaal

In een bevlogen en interactieve paneldiscussie bespraken vijf van onze klanten prikkelende thema’s. Van hoe te navigeren in een woud van data tot de vraag of een crisis een cadeau voor een organisatie is. Of juist niet. Dankzij BuzzMaster kon het publiek actief meedoen aan de discussie. Dat leverde waardevolle anekdotes op. Zo maakten we kennis met een heuse Bear Grylls-avonturier in de zaal.

Inspireren

Van trails naar ruimtereis

Onze klantendag is niet compleet zonder een fikse dosis inspiratie. Tijdens diverse trails over onder andere dashboarding, de Uren App en de CRM-module van AllSolutions wisten gastsprekers de aanwezige klanten te prikkelen met nieuwe inzichten. En wie wilde, kon nog een spectaculaire reis door de mens maken in CORPUS.

Tot slot was het tijd voor de meest unieke reis van allemaal. Astronaut André Kuipers nam ons mee in zijn indrukwekkende ruimte-avontuur: van de stripboeken die de interesse van een jonge André wekten tot zijn gewichtloze tijd in het ISS en zijn risicovolle terugkeer naar de aarde. Met een welverdiend daverend applaus sloten we de dag af.

Aftermovie

Bekijk de hoogtepunten van de dag

Een reis wordt beter met goed gezelschap. En dat zat op de AllSolutions Klantendag 2021 helemaal goed! We kijken daarom terug op een bijzondere dag vol fijne ontmoetingen, leerzame sessies en indrukwekkende verhalen.

Donderdag 15 september 2022

Tot volgend jaar!

Wij genieten nog na, maar tegelijkertijd denken we voorzichtig al aan de volgende klantendag. Ben je er ook bij? Noteer 15 september 2022 alvast in je agenda!

Samen in gesprek

Heb je nog vragen over de klantendag? Neem contact op met Laura.