16 september 2021

Ga je mee op Expeditie AllSolutions?

Een expeditie draait om ontdekken. Het is een reis vol onontgonnen inzichten en nieuw vergaarde kennis, met onderweg talrijke momenten om van te genieten. Zo’n reis onderneem je samen. Daarom zijn wij graag jouw gids tijdens de klantendag Expeditie AllSolutions op donderdag 16 september 2021!

Op deze klantendag ontdek je onder andere een aantal verborgen parels van AllSolutions. Functionaliteiten die er altijd al zijn geweest, maar misschien nog onbekend zijn voor je. Op die manier kun je nóg meer uit AllSolutions halen.

Dit event heeft plaatsgevonden op 16 september 2021

Bekijk een impressie van de dag
Leren

Paneldiscussie & Basecamp

Tijdens de klantendag is er alle ruimte om van elkaar te leren. In de paneldiscussie maken we een reis langs een aantal prikkelende stellingen, waarbij enkele van onze klanten hun ervaringen met je delen. Maar ook jij kunt actief deelnemen dankzij de interactietool Buzzmaster.

Daarnaast vind je in het Basecamp diverse ontmoetingsplaatsen waar je kunt sparren over ‘de parels van AllSolutions’.

Inspireren

Trails & kosmisch goede keynote

Kies uit negen verschillende trails en ontdek alles over onder andere Reporting/dashboarding, CRM binnen AllSolutions, de Uren App, Integratie van een webshop met de REST-API, Waterschappen, GCP & Information Security en Finance.

En de afsluitende keynote van niemand minder dan André Kuipers brengt jouw inspiratiepeil tot ongekende hoogte!

Amuseren

Op spectaculaire wijze zien, voelen en horen hoe het menselijk lichaam werkt

We zijn dit jaar wederom te gast op een bijzondere locatie CORPUS in Oegstgeest, waar je ook prima op reis kan. Door het lichaam welteverstaan! We hebben een aantal exclusieve plaatsen gereserveerd. De beschikbaarheid is beperkt, dus vol is vol.

Kies jouw trails!

Expeditie AllSolutions

Wat wordt jouw reis op donderdag 16 september?

Programma


10.00 – 10.30 Ontvangst – ontmoeten
10.30 – 10.45 Welkom
10.45 – 11.30 Strategie AllSolutions
11.30 – 12.30 Paneldiscussie: Klanten voor klanten
12.30 – 13.30 Lunch – ontmoeten
13.30 – 14.10 Trail 1 (zie toelichting hieronder)
14.10 – 14.50 Trail 2 (zie toelichting hieronder)
14.50 – 15.30 Trail 3 (zie toelichting hieronder)
15.30 – 16.00 Drinks – ontmoeten
16.00 – 17.00 Keynote André Kuipers
17.00 – 18.00 Afsluitende borrel

 


Toelichting trails


 

Trail 1: 13.30 – 14.10 uur

 

 

Op reis, maar waar naartoe eigenlijk?

(Hinrich Slobbe)

Verwacht van Hinrich Slobbe, Associate Professor Financieel Management verbonden aan o.a. Business School Nederland en Avans+, geen standaard verhaal over het nut en noodzaak van KPI’s. Slobbe inspireert, challenget en prikkelt zijn publiek om écht na te denken over het kompas van de organisatie. En wat bepaalt nu of je nog ‘op de juiste koers’ vaart? Met praktijkvoorbeelden en tips loodst hij je naar de antwoorden.
Inzicht en gemak met dashboarding

(Gert Dingemanse en Cindy de Groot, AllSolutions)

Ontdek één van de verborgen parels van AllSolutions! Met onze flexibele dashboards navigeer je razendsnel door onze software, met één klik toegang tot de door jou meest gebruikte functies én krijg je inzicht in de, voor jou, relevante informatie. Dat maakt het gebruik van AllSolutions een stuk gemakkelijker, duidelijker en leuker!
Ontime Uren App van ICT Netherlands

(Almando Coutinho, ICT Netherlands en Dion van Bladel, AllSolutions)

Met de Ontime Uren App van ICT Netherlands kunnen medewerkers gemakkelijk hun uren bijhouden hun verlof aanvragen en declaraties invoeren. ICT Netherlands is al jarenlang klant van AllSolutions en heeft een uren app gemaakt die naadloos aansluit op de functionaliteit van AllSolutions. Kom kijken hoe deze app ook in uw organisatie kan worden ingezet.
 

Trail 2: 14.10 – 14.50 uur

 

Een vooruitblik op de digitale toekomst. Welke uitdagingen komt u tegen?

(Ferry Bode, Progress)

Tijdens deze sessie bespreken we digitale wereld zoals die er nu is, maar kijken we ook naar de toekomstige digitale uitdagingen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld cyber attacks en native chat.
Koppeling webshop o.b.v. REST-API

(Richard Vaessen en Willem Leegwater, Frissen Groen Techniek, en Hans Post, AllSolutions)

Frissen verhuurt, verkoopt en onderhoudt machines, zoals vorkheftrucks, magazijntrucks en machines voor tuin en park. Zij koppelen hun onderdelen webshop aan AllSolutions en beheren deze middels de REST-API in AllSolutions. Luister naar hun verhaal!
Vers van de pers: alle nieuwtjes voor waterschappen

(Gert Dingemanse en Annet van Dam, AllSolutions)

Duik in de nieuwste AllSolutions-functionaliteiten voor waterschappen. En ontdek welke er volgend jaar nog aan komen. In deze trail praten we je helemaal bij over hoe AllSolutions waterschappen nog beter helpt doorstromen. Dat wil je niet missen!
 

Trail 3: 14.50 – 15.30 uur

 

Van PDF-verwerking tot échte e-facturatie

(Arjen Looijenga, eVerbinding en Martijn Langejans en Agnes Kleene ,Waterschap Drents Overijsselse Delta)

Gezamenlijke presentatie van Waterschap Drents Overijsselse Delta (WDOD) en eVerbinding over de mogelijkheden van het verzenden & ontvangen van e-facturen via het, in AllSolutions geïntegreerde, veilige e-facturatienetwerk Peppol. En hoe WDOD na het verwerken van PDF-facturen nu de stap zet om actief leveranciers te benaderen om e-facturen te sturen.
Veilig op reis – Security & Risicomanagement

(Dion van Bladel en Joost Ankersmid, AllSolutions)

Maatregelen voor informatiebeveiliging zijn onmisbaar nu cybercriminaliteit dagelijks toeneemt en wet- en regelgeving wordt aangescherpt. Maar doe je wel het goede? Kom te weten hoe je risico’s kan identificeren om te zorgen dat jouw organisatie de maatregelen neemt die echt verschil maken.
CRM & de klantreis met AllSolutions

(Paola Zee en Sven van der Werff, AllSolutions)

Je wilt grip houden op je verkoopproces en snel en gemakkelijk kunnen zien wat er in de pijplijn zit. Ontdek hoe het CRM dashboard je bij de reis van interesse naar opdracht ondersteund. En hoe je de uitnodigingen en aanmeldingen voor je events kunt stroomlijnen met de CRM-module.

 


Kies jouw trails!

Expeditie AllSolutions

Wat wordt jouw reis op donderdag 16 september?

Dagvoorzitter Expeditie AllSolutions 2021

Samen op reis met Meike de Jong

Meike de Jong (van RTL Ontbijtnieuws en RTL Z) is de dagvoorzitter op onze klantendag! De klantendag zit vol inspiratie! Leer van andere klanten tijdens een interactieve paneldiscussie o.l.v. Meike. Zij kijkt er naar uit! Bekijk haar persoonlijke video met Jan van Wijngaarden!

COVID-19

Locatie CORPUS

AllSolutions en CORPUS hanteren de RIVM-maatregelen rondom COVID-19. CORPUS is de gehele dag exclusief voor AllSolutions en haar gasten (eerste verdieping). Op die manier kun je veilig en verantwoord de klantendag bezoeken en ervaren. Reguliere bezoekers voor het museum (begane grond) zijn aanwezig in vooraf gereserveerde tijdsblokken.

Samen in gesprek

Meer weten? Neem contact op met Laura.