17 september 2020

Terugblik AllSolutions Klantendag 2020

Ontmoeten

Beleving in beeld en geluid

Beleving is de manier waarop je iets ervaart. Een memorabele gebeurtenis die je bijblijft. Op de AllSolutions Klantendag hebben we ervaren wat échte beleving is. En dat was ook elkaar weer eens 'live’ ontmoeten, zo hebben we geleerd, al was het op anderhalve meter afstand.

Het museum voor Beeld en Geluid was de gehele dag exclusief voor AllSolutions en haar gasten. Zo kon iedereen veilig en verantwoord de klantendag bezoeken en ervaren. En we hadden een mooi programma samengesteld voor de aanwezigen.

Leren

De toekomst van AllSolutions

Het ochtend gedeelte was zéér interactief, met Rens de Jong als moderator. In het interview wat Rens met algemeen directeur Jan van Wijngaarden had, gaf Jan zijn visie op en een doorkijkje naar de toekomst van AllSolutions. En in het middagprogramma werd dit verder vakkundig toegelicht door Paola en Dion, die hier een aantal wapenfeiten aan de volle zaal lieten zien.

Beleving in de praktijk

Paneldiscussie met onze ambassadeurs

Een ander hoogtepunt was de geanimeerde paneldiscussie over het thema 'Beleving' en hoe onze ambassadeurs daar in de dagelijkse praktijk invulling aan geven. Het ochtendprogramma werd gecomplementeerd door Buzzmaster, die de sprekers voorzag van meningen uit de zaal. Een nieuwe dimensie aan het event, waaraan iedereen enthousiast en actief mee deed!

Inspireren

Sprekers van formaat

Daarnaast hadden we met Rens van der Vorst en Jean-Marc Bilderbeek twee 'inspirators' van formaat, die met veel enthousiasme de zaal op sleeptouw namen. Rens nam ons mee naar de 100 belangrijkste technische vragen van deze tijd. En Jean-Marc belichtte het thema 'Life is a Pitch!'.

De dag werd afgesloten door een onnavolgbare Leo Blokhuis, die ons in zijn keynote meenam naar de geschiedenis van de 'soul' muziek aan de hand van een aantal heerlijke muziekfragmenten. Je kon in de zaal een speld horen vallen.

Aftermovie

Bekijk de hoogtepunten

Een aantal van de sprekers stond voor het eerst sinds maart 2020 weer op het podium. En voor velen was dit ook sinds lange tijd weer het eerste evenement op locatie. Beleving in persoonlijk contact, dat iedereen als erg prettig heeft ervaren. Met veel plezier kijken we dan ook terug op een geslaagde, positieve en stimulerende dag!

Wil je de hoogtepunten nog eens terugkijken? Bekijk de aftermovie van de klantendag.

Videoregistratie presentatie

Op naar 2021 met AllSolutions 2020

Een van de kennissessies tijdens de klantendag was ‘Op naar 2021 met AllSolutions 2020’. In deze sessie lieten Paola Zee en Dion van Bladel zien hoe je gemakkelijk kunt overstappen naar AllSolutions 2020 en wat de nieuwe features zijn die dit jaar worden toegevoegd.

Kon je er niet bij zijn? Of wil je de presentatie nog eens terugzien? Bekijk hier de registratie van de kennissessie.