“Met de CRM-oplossing van AllSolutions is het relatiebeheer van VeiligheidNL aanmerkelijk versterkt.´

Peter van Bemmel
Manager Finance en ICT van VeiligheidNL

VeiligheidNL VeiligheidNL

1. Uitdaging

VeiligheidNL zet zich al meer dan 30 jaar in om het aantal ongevallen in Nederland te verlagen. De organisatie monitort alle ongevallen in Nederland en ontwikkelt effectieve programma’s om veilig gedrag te stimuleren – daar waar dat nodig is. Ze stimuleert mensen op een positieve manier in hun dagelijks handelen veilig gedrag als van nature in te bouwen. Na een volledige herinrichting van het financiële systeem en projecten module in AllSolutions, heeft VeiligheidNL ervoor gekozen ook haar huidig maatwerksysteem voor Customer Relationship Management (CRM) te vervangen door een CRM-oplossing, die tevens beschikbaar is in de cloud. Een oplossing waarmee de organisatie altijd en overal toegang heeft tot haar relatiebeheer. Als tweede doelstelling moet het nieuwe CRM-systeem een bijdrage leveren aan het thema ‘klantgerichtheid’.

2. Oplossing

Na het doorlopen van een selectietraject met meerdere partijen, heeft VeiligheidNL voor de CRM-oplossing van AllSolutions gekozen. Deze is volledig geïntegreerd in AllSolutions en volledig als cloud-oplossing beschikbaar. Deze oplossing biedt VeiligheidNL uitgebreide functionaliteit voor het beheren van offertes, verkoopkansen, contracten, grafische rapportages en ondersteuning van marketingcampagnes. Daarnaast is er een sluitende integratie met het financiële systeem en de projecten module van AllSolutions.

Gebruikte modules

3. Resultaat

Met de CRM-oplossing van AllSolutions heeft VeiligheidNL nu meer inzicht en overzicht in haar relatiebeheer, waarmee zij tevens haar klantgerichtheid gericht versterkt. Al doende heeft ook de toekomstvisie van VeiligheidNL meer vorm gekregen: men wil de verschillende websites van VeiligheidNL koppelen met het CRM-systeem, zodat klanten informatie hebben over hun bestellingen en tevens hun eigen aanmeldingen en gegevens kunnen inzien en beheren.

Andere organisaties die succesvol zijn met AllSolutions

AgriProFocus

"AgriProFocus heeft grip op projecten en financiële administratie in dertien landen"

King Nuts & Raaphorst

King Nuts & Raaphorst is im- en exporteur van noten, zuidvruchten en rijstcrackers.

“De oplossing voor automatische orderverwerking scheelt ons gigantisch veel handmatig werk”

FNV Veiligheid

Onder de vlag van FNV Veiligheid opereren drie zelfstandige bonden.

“AllSolutions heeft veel geduld en begrip getoond voor ons veranderingsproces”

Advies op maat?

Voor huidige klanten betekent werken met AllSolutions meer inzicht in uren, productiviteit en efficiency. Klanten geven aan slagvaardiger te zijn, waardoor ze een verbeterde service kunnen bieden aan hun klanten. Wil je graag weten hoe AllSolutions je verder kan helpen om succesvoller te zijn of om efficiënter te werken? We gaan graag met je in gesprek. 

of bel 0348 - 43 01 10