"Inzicht in uren, productiviteit, efficiency; voor het hele bedrijf, afdelingen, teams en personen."

Frank Trienen
Algemeen Directeur van Tribal Internet Group

Tribal Internet Group Tribal Internet Group

1. Uitdaging

Geen wereld zo dynamisch als het internet. De webwinkel is al lang geen etalage meer, maar een klantbeleving met alle ruimte voor beeld, interactiviteit en een persoonlijk aanbod. Tribal Internet Group is een belangrijke speler op het gebied van internetmarketing, hun uitdaging: elk moment van de dag inzicht in de business en grip op projecten, klanten en (financiële) administratie. Controle, maar ook meegroeien met de dynamische markt.

2. Oplossing

Tribal Internet Group heeft gekozen voor de geïntegreerde bedrijfsoplossing van AllSolutions. In de cloud, schaalbaar, beheersbaar en gebruiksvriendelijk. En hierbij overzichtelijke dashboards met relevante managementinformatie.

Gebruikte modules

3. Resultaat

''Onze software kan de dynamiek van de markt aan en biedt ons tegelijkertijd grip en controle op drie belangrijke zaken: klanten, projecten en administratie. Ik heb actueel inzicht met AllSolutions". Tribal Internet Group werkt op enorm veel projecten voor diverse klanten. “Alle managementinformatie moet mij als ondernemer meerwaarde bieden en dat is nu zo met AllSolutions. We kunnen op elk moment van de dag monitoren hoe het met een project gaat. Alles is in de cloud", aldus Trienen.

Andere organisaties die succesvol zijn met AllSolutions

LOC7000

LOC7000 is specialist in het organiseren van grootschalige publieksevenementen.

"We kunnen altijd en overal in de systemen en het is stabiel en betrouwbaar. Alle operationele zaken zijn op orde."

FNV Veiligheid

Onder de vlag van FNV Veiligheid opereren drie zelfstandige bonden.

“AllSolutions heeft veel geduld en begrip getoond voor ons veranderingsproces”

NKC

Met 41.000 leden is de NKC de grootste camperclub van Europa. De NKC verzorgt onder meer evenementen, verzekeringen en reizen.

“Rust in de organisatie begint met grip op onze data.”

Advies op maat?

Voor huidige klanten betekent werken met AllSolutions bijvoorbeeld meer inzicht in uren, productiviteit en efficiency. Klanten geven aan slagvaardiger te zijn, waardoor ze een verbeterde service kunnen bieden aan hun klanten. Als u graag wil weten hoe AllSolutions u verder kan helpen om succesvoller te zijn of om efficiënter te werken, dan gaan wij graag met u in gesprek. 

of bel 0348 - 43 01 10