"Met AllSolutions maken we een mooie stap richting digitalisering".

Jules Lejeune
Directeur van Lejeune Association Management

Lejeune Association Management Lejeune Association Management

1. Uitdaging

Lejeune Association Management is een verenigingsmanagementbureau, dat zich richt op de professionele ondersteuning van kleine en middelgrote branche- en beroepsorganisaties, zowel nationaal als Europees. Lejeune zocht een geïntegreerd systeem waarin ze CRM, leden, projecten, bijeenkomsten en documenten centraal kunnen administreren voor hun eigen organisatie en haar klanten. Daarnaast wil Lejeune op een eenvoudige wijze haar klanten en hun leden de mogelijkheid geven om via de extranet functionaliteit van AllSolutions met elkaar kennis te delen en met elkaar te verbinden.

2. Oplossing

Lejeune werkt met de CRM, Projecten en Leden modulen van AllSolutions, een volledige cloud-oplossing. Met deze oplossing hebben de medewerkers van Lejeune altijd en overal toegang tot hun bedrijfsinformatie.

3. Resultaat

Met de software van AllSolutions krijgt niet alleen Lejeune maar krijgen ook de klanten van Lejeune een 360 graden view van hun relaties, klanten en leden. Het binden en verbinden van klanten en leden staat hoog in het vaandel bij Lejeune. Doordat de software van AllSolutions volledig in de Cloud werkt, heeft Lejeune tevens een mooie stap gemaakt in de richting van volledige digitalisering van hun bedrijfsvoering.

Andere organisaties die succesvol zijn met AllSolutions

VIM Group

VIM Group is marktleider op het gebied van merk-en huisstijlmanagement.

“Wij hebben AllSolutions vaak een hidden champion genoemd”

VeiligheidNL

VeiligheidNL ontwikkelt effectieve programma's om veilig gedrag te stimuleren in Nederland.

“Met de CRM-oplossing van AllSolutions is het relatiebeheer van VeiligheidNL aanmerkelijk versterkt.´

Viroclinics

Viroclinics verzorgt laboratoriumtests voor klinische studies van de geneesmiddelenindustrie.

"Met de software van AllSolutions winnen mijn collega's en ik enorm veel tijd."

Advies op maat?

Voor huidige klanten betekent werken met AllSolutions meer inzicht in uren, productiviteit en efficiency. Klanten geven aan slagvaardiger te zijn, waardoor ze een verbeterde service kunnen bieden aan hun klanten. Wil je graag weten hoe AllSolutions je verder kan helpen om succesvoller te zijn of om efficiënter te werken? We gaan graag met je in gesprek. 

of bel 0348 - 43 01 10