Efficiënt managen anno 2016. De 3 grootste valkuilen voor medewerkers met bijbehorende praktische oplossingen voor managers.

Nu de economische crisis voorbij lijkt, neemt het aantal medewerkers dat uitvalt met psychische klachten sterk toe. Het CBS en TNO berichtten eind 2015 dat één op de zeven medewerkers in 2014 kampt met burn-outklachten[1]. Na het onderwijs is met name de dienstverlenende sector sterk vertegenwoordigd in de top 5. De toenemende druk onder medewerkers vraagt om een actieve rol van de manager.

 

In deze white paper geven we managers concreet inzicht in oplossingen voor veelvoorkomende valkuilen onder medewerkers zoals chaos en stress. Per hoofdstuk schetsen we een herkenbare situatie voor een projectgestuurde organisatie, vervolgens gaan we dieper in op de valkuil en geven we enkele praktische oplossingen.

 

Efficiënt werken, daar draait het om. Want met efficiënte medewerkers creëert u een efficiënt team zodat u als manager grip krijgt op resultaat. Download hier de whitepaper.


Gepubliceerd op 1 augustus 2016 17:07

Deel deze informatie per e-mail

DoorsturenAndere interessante artikelen