AllSolutions en Netexpo organiseren academy ERP/CRM + e-mailmarketing = winnende combi

Persoonlijk en relevant communiceren met jouw leden! Hoe zou je het vinden als je de enorme hoeveelheid aan data uit je CRM/ERP kan gebruiken om je communicatie persoonlijk en relevant in te richten? Uit onderzoek van DDMA, branchevereniging voor marketing en data, blijkt dat maar 37% van de organisaties een koppeling hebben gerealiseerd tussen hun CRM systeem en hun e-mail marketing software. Dit is zonde, want e-mailmarketing is goedkoper dan direct mail of een tv-spotje, terwijl het resultaat vele malen groter kan zijn. E-mailmarketing is snel, de respons is direct zichtbaar en iedere e-mail kan persoonlijk afgestemd worden op de informatiebehoefte van de ontvanger. Met een goede e-mailmarketingstrategie win je tijd voor jezelf en de aandacht van je relatie.


Onderwerp

Maak van je ERP/CRM en e-mailmarketing een winnende combinatie
Datum
Donderdag 8 september 2016
Tijd
Ontvangst vanaf 14.30 uur. Start om 15.00 uur. Borrel vanaf 17.00 uur.
Locatie
Netexpo Academy, Hulswitweg 14, 2031 BG Haarlem

Inhoud programma
Tijdens de academy krijg je hints en tips van ervaren e-mailmarketingconsultants om de communicatie met je doelgroep naar een hoger niveau te tillen.

  • Hoe communiceer je persoonlijk en relevant met je doelgroep?
  • Hoe bouw je relaties op en verhoog je betrokkenheid?
  • Hoe verhoog je het aantal geopende e-mails en doorklikken en bereik je je doelen? 
  • Hoe richt je je ERP/CRM goed in, houd je het up-to-date en heeft iedere gebruiker inzicht in de communicatie met je relaties.

Demonstratie koppeling ERP/CRM - Tripolis Dialogue
Tijdens onze kennissessie zullen we de verschillen benoemen van e-mailen vanuit het CRM/ERP systeem en vanuit een e-mailmarketingplatform. Verder zullen we als voorbeeld de koppeling tussen het ERP systeem van AllSolutions en Tripolis Dialogue (e-mailmarketingsoftware) demonstreren.

Voor wie?
De Academy is in eerste instantie voor AllSolutions-gebruikers die e-mailmarketing (nog beter) willen inzetten om hun bedrijfsdoelstellingen te behalen. Daarnaast is de kennissessie interessant voor iedereen die meer wil weten over e-mailmarketing en/of hoe een koppeling van een ERP/CRM systeem met  e-mailmarketingsoftware tijdwinst en minder frustraties kan opleveren. 

Inschrijven
Om je aan te melden voor de Academy klik hier. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Laura Heesters op het nummer 0348-430110.

Gerelateerde artikelen: Lees ook de blog van Jordy Lefeber, marketingconsultant bij Netexpo, over De evolutie van e-mailmarketing in 6 stappen

Gepubliceerd op 14 juli 2016 13:24

Deel deze informatie per e-mail

DoorsturenAndere interessante artikelen